Ducray droog haar zonder-spoelen bundel

Met de Ducray Nutricerat producten herstel je en bescherm je zeer droog, beschadigd haar. De Ducray Nutricerat ultravoedende emulsie gebruik je dagelijks op de zeer droge punten, en op het droge haar. De Ducray Nutricerat beschermende spray zorgt ervoor dat je haar goed beschermd wordt tegen agressieve omgevingsfactoren zoals zee-of zwembadwater, de zon,... Beide producten mogen op droog en/of nat haar gebruikt worden, en moeten niet uitgespoeld worden.

€ 25,00 -14%
21,50
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite

Producten in dit pakket

 (0)
Ducray Nutricerat emulsie dagelijks gebruik

Ducray Nutricerat Ultravoedende emulsie wordt dagelijks gebruikt om droge, beschadigde punten te herstellen en te beschermen. Heel gebruiksvriendelijk : dagelijks aanbrengen op droog of nat haar, en moet niet uitgespoeld worden. De punten zijn hersteld, gevoed, gladgestreken en omhuld.

promo
 (0)
Ducray Nutricerat beschermend

Wanneer het haar het risico loopt beschadigd te worden (door zee- of zwembadwater, door de zon…), helpt Ducray Nutricerat Spray om het te ontwarren, de schubben te sluiten en een barrière te vormen tegen agressieve omgevingsfactoren en uitdroging. Hierdoor wordt het haar beschermd. Deze spray bevat bovendien een UV-filter die het haar tegen de zon beschermt. Moet niet uitgespoeld worden, en mag zo vaak als nodig gebruikt worden op droog of nat haar.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!