02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Duoderm Hydroactief 10cmx10cm 5 stuks

9 reviews
5 stuks
12,67 14,08
Op voorraad
12,67
-10% **
prijs apotheek: 14,08* Je bespaart: -1,41
Steriel verband. Voor chronische wonden, doorligwonden (decubitis), ulcus cruris (beenzweer of open been). En ook voor acute wonden, traumatische wonden, brandwonden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

DuoDERM Hydroactief verband is een hydrocolloïdaal wondverband bestaande uit een wondcontactlaag van hydrocolloïden (pectine, gelatine en carboxymethylcellulose) in een adhesieve polymeer matrix en een toplaag van polyurethaan foam. Wanneer het wondverband in aanraking komt met wondvocht, wordt een vochtig wondmilieu gecreëerd dat het genezingsproces stimuleert door bevordering vna het autolytisch debridement en het vergemakkelijken van de migratie van de epitheelcellen. Tevens kan het verband verwijderd worden zonder nieuw gevormd granulatieweefsel te beschadigen. DuoDERM is een primair wondverband maar kan ook als secundair verband in combinatie met andere wondverbanden worden gebruikt.

Toepassing

Chronische wonden: Decubitus (Stadium I-IV), Ulcus cruris Acute wonden: Chirurgische wonden (post-operatieve wonden, donorsites), traumatische wonden (kleine schaafwonden, snijwonden), brandwonden (eerste en twee graads), dermatologische excisies.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra indicaties

Patiënten die bekend zijn met een overgevoeligheid voor DuoDERM of de componenten hiervan.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Duoderm
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Keyword Brandwonden, Wondverband
Soort verband Hydrocolloïde
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available

Laatste reviews en ervaringen met Duoderm Hydroactief 10cmx10cm

Dit verband is geweldig goed bij grote wonden die langdurige zorg nodig hebben, omdat het niet zo vaak vervangen behoeft te worden. Super product!

Lida

Zo jammer dat niet bekend is bij t grote publiek dat natte wonden met korsten en bloedingen het beste met dit soort pleisters behandeld kan worden. In 1 week en met 3 van deze pleisters weer een gaaf huidje zichtbaar!

Helga

Waterdichte pleisters,de beste van alle pleisters die ik ooit gebruikt heb. Jammer dat ze niet ook groter te krijgen zijn. Top pleisters en echt waterdicht!

Bea

Een 2e graad (open)brandwond van 5×7 cm hiermee afgedekt. Er komt enorm veel vocht uit. Om de 2 dagen onder de douche eraf en een nieuwe erop. Resultaat na een week, de wond helemaal dicht gegroeid. Voor ons absoluut een 9+ Viata krijgt van ons eveneens een 9+ voor de snelle leverering, prijs, en als fijnste een persoonlijk handgeschreven bericht. Ga zo door.

Jeff

Onder mijn buitenenkel heb ik een open plek ter grootte van een € 2 munt met daaromheen kleine oppervlakkige huidbeschadigingen. Elke dag leg ik daar een nieuwe plak duoderm hydroactief op en binnen 2 weken zijn de opp. huidbeschadigingen verdwenen en heeft die open plek nu nog maar de grootte van een € 0.05 munt. Fantastisch product.

Hans

ik heb een vers, groot operatielitteken om de binnenzijde van mijn voet, ongeveer ter hoogte van de schonrand. De druk van die rand was erg pijnlijk. Dat euvel was met de dikke duoderm (je hebt ook dunne) uitstekend te verhelpen hetgeen de mobiliteit sterk bevorderde.

Paul

Ideaal voor open wonden die langdurig pijnlijk zijn door pleisters er af te moeten halen dagelijks. Erop plakken en dan om de 5 a7 dagen vervangen met verbluffend resultaat.

Carmen

8 maanden huidproblemen gehad niets heeft geholpen omdat het probleem zichzelf door irritatie in stand hield. Geweldig product binnen 14 dagen geheel van mijn klachten af.

Chris

Geweldig product bij schaafwonden door fiets ongeluk

Coen
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek