Unigel Apotex Gel 10g

Hydrofiele gel ontworpen om chronische en acute wonden te behandelen. Het verzekert en versnelt de wondgenezing.

€ 15,33 -15%
13,03
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

UniGel is een product dat speciaal ontworpen is om zowel acute wonden als chronische wonden te behandelen. Een wonde die steeds vochtig is dankzij UniGel zorgt ervoor dat de wondheling versnelt word en voorkomt korstjes.

UniGel Apotex is een unieke hydrofiele gel die vrije zuurstofradicalen bestrijdt. Het gebruik ervan creëert een optimaal pH- en vochtgehalte in een wonde, wat een genezing vergemakkelijkt en als een bariere tegen infecties werkt. Het is met name geschikt om thuis acute, maar ook chronische wonden te behandelen zoals: schaafwonden, ondiepe snijwonden, scheurtjes, brandwonden van de 1e en 2e graad, blaren, cheilosis, ragaden, koortsblaasjes.

De film is een doorlatende, niet-absoberende folie die gebruikt wordt om wonden behandeld met UniGel kids af te dekken.

Geneest kleine letsels en chronische wonden.
Reinig de wonde zodat al de onzuiverheden uit wonde zijn.Breng een kleine hoeveelheid gel aan op het volledige (en gereinigde) wondbed aanbrengen. De UniGel absorbeert geleidelijk het wondvocht.Dek de wonde af met een steriele ongeweven kompres of pleister en kleef die vast. Best dat de kompres 1 cm over de randen van de wonde komt.Bij infectie van de wonde moet naar het advies van de arts nog andere medicatie gebruikt worden.Vervang het verband om de 24 uur en doe dan ook opnieuw wat UniGel op de wonde.Het effect van de UniGel word duidelijk als die opzwelt zodat de wonde niet kleeft in de kompres en zo dus gemakkelijk verwijderd kan worden.Als je last krijgt krijgt van bijwerkingen zoals pijn, roodheid stop de behandeling en contacteer uw arts.
Een hydrofiele methacrylaat gel op basis van gereticuleerde copolymeer 2-hydroxyethylmethacrylaat met polymeer gebonden en sterisch gehinderde aminogroepen.
Merk Unigel
Aflevervorm Gel
Type product Verzorgingsproduct
Type aftersun Overige
Verzorging van Gelaat, Lichaam
Effect Antibacterieel, Genezend
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Aangewezen bij Brandwonden, Dermatologische ingrepen, Wonden
Zonder parabenen? not available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!