Dermatix Silicone sheet clear Silicoon pleister 4x13cm

Siliconeplaat. Aangeraden ter preventie en vermindering van littekens.

€ 22,34 -12%
19,66
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Dermatix Silicone Sheet Clear zijn zelfklevende, transparante en flexibele pleisters die worden gebruikt om hypertrofisch en keloïd littekenweefsel te verminderen of te voorkomen. Gemaakt van silicone en PTFE (polytetrafluoroethyleen).   Ideaal voor gebruik op handen of het gelaat. Er kan make-up op aangebracht worden.
Kan hergebruikt worden. Wassen met water en een zachte zeep.
Merk Dermatix
Aflevervorm Silicoon pleister
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Overige
Aangewezen bij Recente littekens
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
  24/01/2018
  De pleister is na enige dagen al onbruikbaar en er is geen verschil met de gel! Het plakt niet meer en rolt op ; dat na enkele dagen : en je ziet helemaal geen verandering aan het litteken! Heb het nu 2 maanden in gebruik!
  14/10/2017
  Erg goed product. Ik gebruik dit voor een diep litteken van een operatie in mijn keelgebied (adamsappel reductie). Na ongeveer 4 maal daags gebruik merk ik al een zichtbaar resultaat. Het litteken is zachter roze van kleur geworden. Het enige nadeel is dat het product in dit gebied vrij snel los raakt door de vele beweging van het strottenhoofd en wrijving van kleding of tijdens slapen. Dit is makkelijk te verhelpen door er een als extra een normale pleister overheen te plakken. Al met al een heel goed product, ben van plan het opnieuw te kopen.
  04/10/2017
  Goed product. Op deze site goedkoper dan elders. De huidkleurige variant blijft beter zitten dan de doorzichtige. Het product maakt het likteken bij mij (op schoudergewricht) soepeler, lichter en minder pijnlijk.
  12/12/2016
  Mijn man gebruikt het voor een litteken op het voorhoofd, hij gebruikt dit enkel 's nachts, maar hij vindt dat het niet goed op zijn plaats blijft zitten. Je moet het echt nog vastplakken met een pleister, anders ben je het tijdens de nacht kwijt in bed.
  23/10/2016
  Ik gebruik het voor een groot litteken in mijn aangezicht, na 3 maanden ziet het er al beter en gladder uit. Ik blijf het zeker nog een tijd gebruiken op advies van mijn plastisch chirurg.
  07/10/2016
  Goed product tegen keloidvorming. Op deze site veel goedkoper dan andere sites, ben er erg blij mee
  16/06/2016
  Goed product, gebruik het nu bijna twee weken en de littekens zien er al mooier uit, veelbelovend dus......
  18/02/2016
  Plakt goed, blijft best goed zitten bij spelend kind van 6 jaar. Goed schoon te maken. Ik weet alleen nu, na 5 dagen gebruik, nog niet of het ook werkt.
  14/02/2016
  Originele product, veel voordeliger dan elders, de volgende dag geleverd met een persoonlijk handgeschreven begeleidend schrijven. Ik was verbaasd!