Comfeel Plus Contour 6x8cm 5 stuks

Hydrocolloïdeverband met alginaat is de zacht werkende en bewezen oplossing voor de afsluiting en genezing van weinig tot matig exsuderende wonden. Speciaal voor hielen en ellebogen.

€ 37,14 -15%
31,57
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, donderdag geleverd

Verband in Curegard met een transparant verband voor plaatsen waar een extra kleefkracht vereist is. Speciaal ontworpen voor doorligwonden die door hun ligging zeer moeilijk te verzorgen zijn, zoals hiel en elleboog.
Het speciaal ingesneden vlindervormige beschermpapier laat een eenvoudige en aseptische aanbreng toe van het verband op de doorligwonde. Door met de linkerhand de 2 beschermpapiertjes vast te nemen kan men met de rechterhand het grotere beschermpapier volledig van de zelfklevende zijde van het verband verwijderen. Na het aanbrengen van het Comfeel Contour Wondverband mag men de 2 vlindervormige beschermpapiertjes langs de linker- en rechterkant van het verband verwijderen. Het Comfeel Contour Wondverband is verkrijgbaar in 2 maten: een kleiner verband voor de verzorging van een doorligwonde ter hoogte van de elleboog of de hiel en een groot verband voor de stuit. Steriel.
Merk Coloplast
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Hydrocolloïde
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!