Micropore 25mmx9,15m dispenser 1 stuks

Gebruiksvriendelijke niet-irriterende pleister (dispenser) die zeer goed kleeft.

€ 3,72 -12%
3,27
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Bestaat uit niet geweven ruglaag, rayonnevezel + acrylhars, zeer poreus, anallergische kleeflaag van acrylaatcopolymeren. Medische hechtpleister voor algemene toepassingen. Zijn hypoallergene kleefstrook is geschikt voor een gevoelige en broze huid. Erg poreus en luchtdoorlatend en vochtevacuatie is mogelijk zonder dat de kleefvastheid in het gedrang komt. 3M™ Micropore™ is dun, zacht en soepel en zorgt voor een verhoogd comfort van de patiënt. De pleister scheurt makkelijk op maat zodat hij snel en eenvoudig kan aangebracht worden. Verkrijgbaar in een witte en huidkleurige uitvoering, uiterst geschikt voor cosmetische gelaatsverbanden. Radiolucent.
Merk Micropore
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Hechtpleisters
Zelfklevend? available
Steriel? not available
Waterresistent? not available
Gedeelde ervaringen
  12/01/2019
  Zeer sterke kleefkracht, houdt het verband goed vast en de dispenser zeer praktisch voor het afwikkelen van het gekozen stuk
  07/01/2019
  alle produkten die ik bij via- ta heb gekocht waren heel snel toegekomen alsook dat het hele goeie producten zijn zoals micropore de essenciele olies te veel om allemaal op te noemen ze zijn van goede kwaliteit.
  13/10/2018
  Zeer praktisch, zodat u niet meer hoeft te zoeken naar het begin van de rol en het stuk dat u wilt snijden, de kleefpleister hecht zeer goed en blijft stevig op zijn plaats zitten met het verband.
  23/12/2016
  Optimale zeer goede pleisterlijm in een zeer praktische dispenserdoos (te vervullen).