02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Elimin Intense Citroen Theebuiltjes 20 stuks

17 reviews
Theebuiltjes 20 stuks
5,74 7,50
Op voorraad
5,74
-23% **
prijs apotheek: 7,50* Je bespaart: -1,76
Theebuiltjes op basis van groene thee, venkel, rozemarijn, senna en een natuurlijk citroenaroma, werkt vetverbrandend, draagt bij tot een plattere buik en stimuleert de transit. Met citroensmaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Groene thee en rozemarijn helpen bij de vetverbranding. Venkel heeft een 'platte buik'-effect. Senna bevordert de eliminatie door de transit te activeren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Drink 2 tassen per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Groene thee 30%, rozemarijn 20%, venkel 30%, senna 15%, natuurlijke citroensmaak 5%.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Elimin
Aflevervorm Theebuiltjes
Type product Fytotherapie
Effect Platte buik, Vet verbranden
Bevat Groene thee, Rozemarijn, Senna, Venkel
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Citroen
Keyword Platte buik, Stoelgangbevorderend, Thee, Vetverbranding
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Meest gestelde vragen

over Elimin Intense Citroen

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Elimin Intense Citroen

Het is erg lekker, ik kan momenteel geen commentaar geven op de resultaten omdat ik het net heb gekocht.

Coral

Zeer goed, bevordert de spijsvertering, smaakt aangenaam.langetermijneffect wordt nog getest graad

Liru

Heerlijke thee ...elke ochtend bij het ontbijt .Betere stoelgang en goede detox

Geerts Nico

Zeer lekkere thee die ik dagelijks gebruik nu in de ochtend ,Ben veel relaxer , eten wordt beter verteerd en stoelgang gaat ook veel vlotter .

Nico Geerts

Eindelijk heb ik een zeer goede thee gevonden en het werkt, heel erg bedankt.

Goncalves paula

Super! Eindelijk thee dat ik lekker vind en nog iets extra doet.. Zijn er grotere verpakkingen ook verkrijgbaar?

Suzanne

zeer goede product.👍

Anastacia Yeboah

Zeer lichte smaak en geen bijzondere smaak... wat de efficiëntie betreft, blijf ik zeer verbaasd...

Morier

Zeer goede smaak. Doet zijn job. Verfijnd silhouet. Merci!!

KARINE

Thee met een zeer aangename smaak (als ontbijt). Wat de efficiëntie betreft, zullen we op termijn zien. Het is de eerste dag!!!!!!

Cécile

Aangenaam om te proeven, maar niet effectief voor mij. Jammer, jammer, jammer! Ps: serieuze site en snelle levering

Nadia

Ik weet nog steeds niet of ze effectief zijn. Ik neem ze in combinatie met thee zoals aanbevolen, maar het is te vroeg om resultaten te zien.

ANA SANZ

Voldoet aan de verwachtingen.

Barbara

Ik ben erg blij met de follow-up van mijn bestelling. De termijnen werden gehaald, ik ontving meldingen gedurende de hele levering van het product en ik ontving zelfs een handgeschreven notitie die in de doos werd geschoven - wat een plezier. Ik zal zonder zorgen mijn aankopen verlengen bij VIATA! Wat het product zelf betreft, vind ik het vrij effectief, ook al zullen de resultaten in de loop van de tijd zichtbaar worden. Ik raad je aan om 's avonds te gaan thee zetten voordat je naar bed gaat.

Siddiqua

Lekkere thee, maar of het werkt weet ik nog niet aangezien ik de thee pas kort drink. Zou het niet werken dan is het wel dure thee.

Emstelon

Zeer goed produkt, werkt effectief op de vermelde organen. Zeer snelle en verzorgde leveringen.

Eliane

Leuk om mee te nemen en ik kan nog niet zeggen of hij top is, maar hij is geëlimineerd zijn weten op!!

valerie
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek