Elmex Sensitive professional voordeelpakket Tandpasta 4x75ml

9 reviews
15,05 23,16
Op voorraad
15,05
-35% **
prijs apotheek: 23,16* Je bespaart: -8,11
Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden. Deze tandpasta sluit de kanaaltjes af die naar de gevoelige tandzenuwen leiden. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tandpasta voor directe pijnverlichting bij gevoelige tanden. Bevat als actief bestanddeel het klinisch bewezen Pro-Argin ® . Bevat ook fluor: 1450 ppm (natriummonofluorofosfaat). Deze tandpasta sluit de kanaaltjes af die naar de gevoelige tandzenuwen leiden. Bij regelmatig gebruik wordt een duurzame beschermlaag opgebouwd die de tand afsluit voor gevoeligheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor directe pijnverlichting: met vingertop masseren op de gevoelige tand gedurende 1 minuut. Niet voor kinderen jonger dan 12 jaar. Voor langdurige pijnverlichting: 2 maal per dag poetsen met een zachte tandenborstel. Voor kinderen jonger dan 6 jaar: gebruik slechts een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Arginine, calciumcarbonaat, water, sorbitol, bicarbonaat, natriumlaurylsulfaat, natriummonofluorofosfaat, aroma, natriumsilicaat, cellulosegom, natriumbicarbonaat, titaniumdioxide, kaliumacesulfaam, xanthaangom, sucralose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Elmex
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelige tanden
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Dagelijks gebruik
Met fluoride? available
Ontsmettend? available

Laatste reviews en ervaringen met Elmex Sensitive professional voordeelpakket

aangekocht voor mijn broer en zegt dat het zeer goed is

Eric

Ik gebruik het al drie jaar en ik heb nooit meer tandvleespijn ontdekt op de basis.

DORA

Aangeraden geweeest door de tandarts. Vermindert veel de gevoeligheid van de tanden merkbaar bij het drinken van ijskoude dingen of het eten van ijs. Goed product.

Bernard

Aanbevolen door een tandarts voor gevoelige tanden; ik kan bevestigen dat de effectiviteit gevoelig is zodra toegepast op de tanden; ik had kunnen zetten vijf sterren, maar ik voel dat niets perfect is in de wereld

Martin

Maximale tandvleesbescherming met Elmex! Wat een geluk, geen angst meer tijdens maaltijden of snacks genomen over een dag.

Isabelle

Ik ben de overdreven muntsmaak bij het tandenpoetsen beu en was al een tijdje op zoek naar een betere tandpasta. Deze tandpasta is zeer aangenaam van smaak en nog goed ook! Mijn keuze blijkt zeer goed geweest!

Amelia

Door deze tandpasta te gebruiken is de gevoeligheid van mijn tanden afgenomen. Ik ben dus zeker tevreden van deze tandpasta!

Eveline

Goede tandpasta, niet te sterke frisheid, goed voor gevoelige tanden.

Bernard

Deze tandpasta is me aanbevolen door mijn tandarts. Ik heb zeer gevoelige tanden en had erge tandpijn. Nu ik dit gebruik heb ik geen last meer en kan alles eten en drinken. Ik gebruik hiervan ook het mondwater.

Linda
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek