Elusanes Zwarte aalbes Capsules 60 stuks

Natuurlijk voedingssupplement (capsules) op basis van zwarte aalbessen dat de gewone werking van de gewrichten herstelt en voor een goede circulatie.

prijs apotheek: 16,90
11,83 -30%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Voor een goede circulatie.

Eigenschappen

Zwarte bes: De bessen van de zwarte bes, rijk aan vitamine C, danken hun intense kleuring aan de complexe moleculen, de anthocyanen, die zich als een valzetter gedragen voor vrije radicalen. Bekend als antioxidans, ondersteunt de zwarte bes de circulatie, met name op het perifeer niveau door te helpen in geval van roodheid van het aangezicht of de benen. Blad van zwarte aalbes: Recente werken hebben de verzachtende en gewrichtsbeschermende werking van de grote hoeveelheid polyfenolen in de bladeren van zwarte aalbes aangetoond. Zwarte aalbes wordt gebruikt om de normale werking van de gewrichten te herstellen en de gewrichten te versoepelen. Hoe langer zwarte aalbes wordt gebruikt, hoe sterker de werking. De cumulatieve werking in de tijd is belangrijk voor de behandeling van chronische situaties.
Soepele gewrichten.
Dosering

1 capsule 's morgens en 's avonds met een glas water.
Zwarte bes: 200 mg Ribes nigrum geconcentreerd droog extract van de bes. Blad van zwarte aalbes: 200 mg geconcentreerd droogextract van het blad per capsule.  
Merk Naturactive
Aflevervorm Capsules
Koopjes 30% korting
Type product Fytotherapie
Bevat Overige
Zonder suiker? available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!