02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Energetica Natura Argentyn 23 Vloeibaar 473ml

14 reviews
Vloeibaar 473ml
107,36 119,29
Op voorraad
107,36
-10% **
prijs apotheek: 119,29* Je bespaart: -11,93
Oplossing op basis van colloïdaal zilver.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 maal per dag 1 theelepel(s). Herhaal tot 3 keer per dag indien nodig. Rol 30 seconden in de mond alvorens door te slikken.

Let op: Gebruik geen metalen lepel

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

24 ppm Zilverhydrosol (colloïdaal) [23 ppm] Bevat geen allergenen, gluten, toegevoegde zouten, eiwitten, stabilisatoren of andere verbindingen die de zuiverheid en werkzaamheid van zilver kunnen verstoren.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

In het geval van Argentyn 23 kan een gedeelte van de patiëntenpopulaties de hieronder weergegeven immunologische detoxificatieverschijnselen vertonen. In volgorde van bekende frequentie, kunnen dit de meest voorkomende tot de meest zeldzame verschijnselen zijn: Lichte tot matige hoofdpijn, artralgie, hyperadiaforese, misselijkheid, afebriel griepachtige symptomen, onpasselijkheid, erytheem, botpijn, jeuk, stijfheid en koude rillingen, diarree (korte duur), braken (korte periode), koorts. Gerelateerde immunologische verschijnselen die bij het gebruik van Argentyn 23 optreden, kunnen door een wash-out periode van 24 tot 48 uur van het doseringsschema verholpen worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Energetica natura
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Energetica Natura Argentyn 23

Het zilver in Argentyn 23 is van natuurlijke oorsprong. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Energetica Natura Argentyn 23

Al goede ervaringen mee, helpt tegen allerlei ontstekingen..

Bea

Top product! Ik neem dit reeds 1 jaar regelmatig. Op aanraden van mijn functionele arts Dr Carchon. 1 soeplepel op nuchtere maag en in de mond inderdaad 1 minuut laten inwerken vooraleer door te slikken. Mijn arts heeft me geadviseerd om het niet in een metalen lepel op te nemen. Maar wel met een plastic lepel. Omdat het metaal met het zilver kan inter-ageren. Ik neem dit omdat ik regelmatig last had van candida, laaggradige algemene ontsteking en IBS in mijn darmen. Dit in combi met een suikerarm en gluten/tarwe vrij dieet. Resultaat: een soepel lichaam, meer energie en een klaar hoofd. Blij ermee.

Els

argentyn 23 van biotics van energetica natura is een zeer waardevol product - het herstelt als het ware je darmflora na het nemen van antibiotica en het is heel waardevol in deze "corona" tijden omdat het je immuun systeem versterkt en je weerstand verhoogt zodat je minder vatbaar bent voor zowel virussen als bacteriën - mijn man nemen het allebei preventief tegen covid 19 - ook als oordruppel en neusspray heeft het al zijn dienst bewezen

marleen

Het is een product wat zeker helpt. Ik ben er al sinds een hele tijd mee gestart en neem het nog dagelijks maar nu in mindere hoeveelheid in. Dit als verder onderhoud om niet terug af te zwakken.

Peeters Betty

Snelle levering voor dit product niet gemakkelijk te vinden op dit moment, zeer handige site, dank u.

Émilie

Dit is een heel goed product met veel toepassingen, het is een vloeibaar antibioticum. Ik neem het in op aanraden van mijn osteopaat. Toen ook de ziekte van lyme bij mij werd vastgesteld. Na een periode van inname Vorig jaar ging het een hele tijd goed met mij. Nu ik weer wat klachten heb van pijnlijke spieren en vermoeidheid ben ik terug begonnen met de inname en kan ik weer vooruit.

Betty Peeters

Zeer goede ervaring met argentyn 23. Na enkele dagen waren mijn gewrichten al minder gezwollen en minder pijnlijk. Werd door de homeopathe aanbevolen en het werkt. Ik neem het zeker verder.

Krutwage maryse

Staat boven

Eric dit is een zeer goed produit. Mijn vrouw twee keer van longontsteking genezen dat op twee weken tijd. De laatst levering is goed verlopen. Da'k u

Ik ben super goed geholpen met dit product, ik startte dit op aanraden van mijn osteopaat om het van de sterke Borelia bacterie (ziekte van Lyme) te winnen. Ik ben zeer goed op weg want voel me intussen veel beter en mijn klachten nemen af. Toch blijf ik het nog verder innemen.

peeters Betty

Ik neem nu ongeveer een dikke 3 maanden het product in. Dit na een hele periode van vermoeidheid . Er werd bij mij de ziekte van Lyme vastgesteld. Ik kan nu zeggen dat ik mij stukken fitter voel , heb weer veel energie om dingen te ondernemen. Ik voel me beter in mijn vel.

Peeters Betty

Voor mij een zeer goed product. Is echt een natuurlijk antibioticum. Ik neem dit regelmatig om de afweer te ondersteunen of bij ontstekingen. De aanwijzing van natuurarts was 1 koffielepel nuchter en even in de mond houden, wordt opgenomen door speekselklieren

Els Vanroy

Voor mij een heel goed product. Mijn weerstand is enorm verbeterd en voel daardoor ook veel beter in mijn vel. Een super service bij de levering!!

Sien

Ik neem het product nu ongeveer 1 maand. Mijn osteopaat voelt aan mijn spieren dat het werkt. Ik voel mij minder moe. Toch zal ik nog een hele tijd met de in name van het product moeten doorgaan, wat ik ook zeker ga doen.

Peeters Betty

De bestelling verliep vlot. Ik neem het product ongeveer 2 weken in. Ik voel mij al een tijd niet goed. In mijn bloedonderzoek werd de ziekte van lyme vastgesteld .Het werd mij aangeraden door mijn osteopaat. Te nemen als een natuurlijk antibioticum. Ik neem 2 soeplepels per dag. De ene dag gaat het al beter dan de andere. Een grote verandering is nog niet merkbaar. Dit heeft meer tijd nodig.

Peeters Betty
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek