Epaderm Duopack Crème 2x500g

Epaderm Crème is een 2-in-1 verzachtende crème en huidreiniging. Voor eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen.

prijs apotheek: € 49,90 -13%
43,41
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

2-in-1: verzachtende crème en huidreiniger. Voor de aanpak van eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen. Hydrateert, beschermt en verzacht de huid.
Als verzachtende crème: rijkelijk op de aangetaste huidzones aanbrengen en goed insmeren. Breng zo vaak als mogelijk aan. Als huidreiniger: op de huid aanbrengen tijdens het wassen onder de douche of in het bad.
Gele paraffine, paraffinum liquidum, cetostearylalcohol, sodium lauryl sulfate, chlorocresol, aqua.
Merk Epaderm
Aflevervorm Crème
Type product Verzorgingsproduct
Effect Verzachtend
Aangewezen bij Eczeem, Psoriasis

Producten in dit pakket

 (3)
Epaderm

Epaderm Crème is een 2-in-1 verzachtende crème en huidreiniging. Voor eczeem, psoriasis en andere droge huidaandoeningen.

Gedeelde ervaringen
  Marie
  12/07/2019
  Deze crème wordt door heel het gezin gebruikt. Ik ben nog steeds heel tevreden. Daarom heb ik de crème ook opnieuw gekocht.
  Marie Meers
  25/03/2019
  Fantastisch. Iets duurder, maar wel een geweldig product. Na drie dagen al zichtbaar en voelbaar resultaat. Zeker een aanrader. En dat bovenop de prima klantenservice van Viata. Niet twijfelen!
  A.A.
  16/09/2018
  Eindelijk een creme die echt helpt. Ik heb al vele cremes gebruikt maar zonder resultaat. Met epaderm is mijn huid eindelijk tot rust gekomen.
  Benjardo
  26/10/2017
  Ik was vergeten om de sterren aan te geven .Maar het is wel duidelijk dat ik tevreden ben
  Benjardo
  26/10/2017
  Eindelijk een creme die echt helpt. Ik heb al vele cremes gebruikt maar zonder resultaat. Met epaderm is mijn huid eindelijk tot rust gekomen. Ik gebruik het dagelijks en 2x in de week onder de douch en dat bevalt prima. Ik heb nu na vele jaren geen huidschilvers meer. ik word er blij van!