02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Epitact Sport Kniebeschermer Flex 01 XL 1 stuks

1 stuks
55,86 64,95
Op voorraad
55,86
-14% **
prijs apotheek: 64,95* Je bespaart: -9,09
De proprioceptieve kniebeschermer is een kniebeschermer van de knieschijf, ontwikkeld voor sportactiviteit. Hij kan gedragen worden bij pijn om uw knie te helpen verlichten, maar ook ter preventie op lange termijn.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

In de sport zijn er talrijke aandoeningen die te maken hebben met de knie: chronische tendinitis van de knieschijf, tendinitis van de uitwendige knie, patellofemoraal syndroom, ruitenwissersyndroom, subluxatie van de knieschijf, chondromalacia patellae, externe of interne patellofemorale chondropathie, chondropathie van de knieschijf, … De lijst is lang… Soms wordt een rustperiode aanbevolen door de arts of de trainer en kan men nadien opnieuw starten … maar de angst is er. De proprioceptieve kniebeschermer EPITHELIUMFLEX®01 helpt u opnieuw sereniteit te vinden in uw sportactiviteit terwijl u niet merkt dat u hem draagt.

EEN ONDERSTEUNENDE WERKING:

Het dragen van de EPITHELIUMFLEX ® 01 kniebeschermer helpt knieschijfaandoeningen (patellofemoraalpijnsyndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie...) te verlichten. Bij een knieblessure die leidde tot complicaties (kwetsbare ligamenten, artrose...), draagt de kniebeschermer bij tot de stabiliteit van het gewricht bij het hervatten van sportactiviteiten.

EEN STABILISERENDE WERKING:

De gepatenteerde silicone EPITHELIUMFLEX ® knieschijfring in combinatie met het ultra performant REFLEXcompressieweefsel bevorderen de ondersteuning van de knieschrijf en destabiliteit van de knie.

BIJZONDERE EIGENSCHAP:

De kniebeschermer werkt dynamisch zonder de mobiliteit te belemmeren. Deze kan dus preventief gebruikt worden omdat de spiermassa behouden blijft.

ERGONOMIE:

Met een maximum aan technologie geconcentreerd in minder dan 60 g, werd de EPITHELIUMFLEX® 01 kniebeschermer speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten (in geval van pijn maar ook preventief). De kniebeschermer glijdt niet af en veroorzaakt geen last achteraan de knie (knieholte). De flinterdunne kniebeschermer kan onder alle soorten kledij worden gedragen.

ONDERHOUD: Wasbaar in de wasmachine op 40°C.

VOORZORGSMAATREGELEN: Niet gebruiken bij artritis, ernstige spataders, flebitis of oedeem (lymfatisch/veneus) in de benen en/of de dijbenen om te vermijden dat de bloedcirculatie wordt belemmerd.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meet de omtrek van de halfgebogen knie door de lintmeter tegen het midden van de kniefschijf te plaatsen. XL: >44cm.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Epitact Sport
Type product Steunverband
Type gewrichtsondersteuning Sportverband
Aangewezen bij Preventief, Sporten
Gewricht Knie
Keyword Preventie, Sport
Geeft warmte? not available

Laatste reviews en ervaringen met Epitact Sport Kniebeschermer Flex 01 XL

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek