Erceflora Supra 125mg Capsules 30 stuks

20,66 22,95
20,66
-10% **
prijs apotheek: 22,95*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van probiotica, voor een verbetering van de darmtransit en het herstel van de darmflora, in de vorm van capsules. Te gebruiken voor een goede darmflora en darmfunctie. Erceflora Supra is lactosevrij.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aangewezen in volgende gevallen: versterking en heropbouw van de darmflora; bij vloeibare stoelgang; bij behandeling met antibiotica. Het gaat om geselecteerde stammen die beschikbaar zijn ongeacht de initiële verteringsfase en actief blijven in de darmflora. Effecten: adhesie aan de darmcellen (Lact., Bif.); remming van de pathogene kiemen (Sac., Lact., Bif.); verbetering van de transit (Sac.); hertel van de darmflora (Lact., Bif.); regeling van de ontsteking (Sac., Lact.).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tot 3 capsules per dag op de nuchtere maag, een halfuur voor het eten. Niet mengen met hete sappen of alcoholische dranken. Preventief: 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Erceflora: Saccharomyces boulardii 100 mg + Lactobacillus rhamnosus 25 mg + Lactobacillus acidophilus 25 mg, zonder lactose en melkproteïnen, zink 7,5 mg (50 % van de ADH), nicotinamide 10 mg (55 % van de ADH). ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Nieuwe formule Erceflora Supra: Lactobacillus acidophilus 14,3 mg, Lactobacillus rhamnosus 16,7 mg, Saccharomyces boulardii 125 mg, Bifidobacterium Longum 33,7 mg. 14 M CFU bij start - 5CFU op einde vervaldatum (kortere vervaldatum garandeert groter getal CFU). Formule is vergelijkbaar met Imutis.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ercéflora
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Spijsvertering stimuleren Op basis van probiotica
Werkzaam bestanddeel Probiotica
Keyword Darmflora, Diarree, Lactosevrij, Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Erceflora Supra 125mg

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek