02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Eroxon Stimgel tubes Gel 4 stuks

Gel 4 stuks
26,55 29,50
Op voorraad
26,55
-10% **
prijs apotheek: 29,50* Je bespaart: -2,95
Medisch hulpmiddel in de vorm van een gel voor plaatselijk gebruik, voor het behandelen van erectiestoornissen bij volwassen mannen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eroxon® Gel is een klinisch bewezen behandelingsgel voor volwassen mannen (18 jaar en ouder) met een erectiestoornis (ook bekend als impotentie). Er wordt gesproken van een erectiestoornis wanneer een man geen erectie kan krijgen, of zijn erectie niet hard genoeg kan houden voor bevredigende seksuele activiteit. Eroxon® stimuleert de doorbloeding in de penis door een uniek fysiek effect van verkoeling gevolgd door opwarming, waardoor u een erectie kunt krijgen en behouden die hard genoeg is voor seks. Eroxon® helpt u alleen een erectie te krijgen als u seksueel opgewonden (gestimuleerd) bent.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Erectiestoornis.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De tube openen: Draai de dop van de tube en trek er stevig aan. Doorboor de afdichting van de tube met de bovenkant van de dop. Maak de tube helemaal leeg door stevig te knijpen. Zo krijgt u de juiste dosis gel (hoeveelheid ter grootte van een erwt).


Hoeveel gebruiken? Breng de inhoud van één tube aan op de eikel. Als u niet besneden bent, trek de voorhuid dan zo ver mogelijk terug zonder dat het pijn gaat doen, voordat u de gel aanbrengt.

Hoe aanbrengen? Masseer de gel ongeveer 15 seconden in op de eikel. U kunt de gel zelf aanbrengen, of uw partner kan dit doen tijdens het voorspel.

Eroxon® helpt u alleen een erectie te krijgen als u seksueel opgewonden bent. Maak samen met uw partner tijd voor het voorspel, net zoals u dat zou doen als u geen behandeling voor erectiestoornissen gebruikt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Water, polyurethane, acetic acid, polysorbate 80, cetyl acetate, acetylated lanolin alcohols, emollients, colorants, viscosity modifier, benzyl alcohol & other preservatives (no parabens), glycerin, pine needle oil, biotin.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken als: 

- u bent allergisch voor een van de bestanddelen
- uw arts heeft u geadviseerd om seksuele activiteit te vermijden
- u hebt een ziekte of misvorming aan de penis (zoals de ziekte van Peyronie)
- de huid van uw penis is rood of pijnlijk, of ziet er er beschadigd of gebarsten uit

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Eroxon
Aflevervorm Gel
Type product Medisch hulpmiddel
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Erectieproblemen, Impotentie
Specifiek voor diabetici? not available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Eroxon Stimgel tubes

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek