02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Estro-fyt Tabletten 84 stuks

Tabletten 84 stuks
37,11 44,95
Op voorraad
37,11
-18% **
prijs apotheek: 44,95* Je bespaart: -7,84
Voedingssupplement op basis van isoflavonen uit soja in de vorm van tabletten. Zij helpen bij de vrouw om de overgang vlot te laten verlopen en beschermen de vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeen deficiëntie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Isoflavonen behoren tot de familie van de fyto-oestrogenen. Het zijn niet-steroidale substanties van plantaardige oorsprong, die een aan oestrogenen verwante structuur bezitten.

Bij Estro-FYT zijn de isoflavonen voorverteerd door fermentatie, waardoor ze door iedereen volledig kunnen opgenomen worden.
Estraofyt helpt bij de vrouw om de overgang naar de overgang vlot te laten verlopen en beschermen de vrouwen tegen de gevolgen van oestrogeen deficiëntie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Opvliegers, klachten gerelateerd aan de menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, bij voorkeur bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vulmiddelen: calciumfosfaat (E341), microkristallijne cellulose (E460); Sojabonen-extract met 40% isoflavonen (Glycine max (L.) Merr.); Vulstof: siliciumdioxide (E551); Kleurstof: calciumcarbonaat (E170); Antiklontermiddel: talk (E553b); Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: magnesiumstearaat (E470b); Bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80 (E433); Kleurstoffen: geel en rood ijzeroxide (E172); Glansmiddelen: bijenwas (E901), carnaubawas (E903).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Estrofyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Estro-fyt

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek