Etixx Beta alanine slow release Tabletten 90 stuks

4 reviews
35,33 37,99
35,33
-8% **
prijs apotheek: 37,99*
Op voorraad
Voedingssupplement met zink, voor een gezond zuur-base-evenwicht, in de vorm van tabletten. Zorgt voor een vertraagde verzuring van de spieren bij training en sportprestaties en verbetert de uithouding, waardoor je langer en efficiënter kunt sporten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tijdens inspanningen met een hoge intensiteit wordt er melkzuur gevormd in de spieren. Hierdoor gaan de spieren verzuren en treedt er vermoeidheid op. De spieren kunnen een deel van deze verzuring opvangen dankzij specifieke buffers. Beta Alanine Slow Release verbetert deze bufferwerking, waardoor er minder snel verzuring (melkzuurvorming in de spieren) en vermoeidheid optreedt. Intense trainingen en sportprestaties kunnen op die manier langer volgehouden worden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

4 - 6 tabletten per dag. Volg een kuur van 4 tot 10 weken, dit product heeft immers enkel een effect op lange termijn. Optimaal effect: eerste 4 weken, 4 tabletten per dag, volgende 6 weken, 6 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bèta alanine – Hydroxypropylmethylcellulose, Cellulose (vulstoffen) – Siliciumdioxide (antiklontermiddel) – Magnesiumstearaat (glansmiddel) – Zinkbisglycinaat

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Tabletten
Gamma Etixx Endurance
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Sporters
Bevat Overige
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Preventie, Spieren, Sport
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Beta alanine slow release

gebruik het nu 3 weken en kan het wek degelijk merken

edwin

Voor mij het ideale product tegen de verzuring in m,n spieren, een kuur die ik nu volg ifv een rit van Oudenaarde naar Parijs met onze vriendengroep

ingrid

efficiënt

Valérie

Resultaten op het gebied van efficiëntie en prestaties

Valérie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek