Etixx Carbo-Gy Poeder 1000g

4 reviews
Poeder 1000g
22,42 29,90
Op voorraad
22,42
-26% **
prijs apotheek: 29,90* Je bespaart: -7,48
Deze uitgebalanceerde energiedrank biedt in een hoge dosering, de juiste mix van koolhydraten. Het is de ideale drank om snel en efficiënt brandstof aan te vullen wanneer je veel zweet of vocht dient aan te vullen. Met rode vruchten smaak.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

70g poeder oplossen in 500 ml water als energiedrank (tijdens de inspanning) en als carboloader (voor de inspanning). Kan zowel koud als warm gedronken worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

70 g poeder bevat:Fructose 34 g – Maltodextrine 32 g - Citroenzuur aroma - Vitamine B3 (Nicotinamide) 21 mg (131% ADH) - Vitamine B2 (Riboflavine) 1,86 mg (133% ADH) - Vitamine B1 (Thiamine HCL) 1,63 mg (148% ADH) - Foliumzuur (Vitamine M) 231 μg (115,5% ADH) – Rode vruchten aroma Per 100g:Energie: 374,1 Kcal/ 1563,9 KJVetten: 0gKoolhydraten: 93,5gEiwitten: 0gZout: 0,007g

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Poeder
Gamma Etixx Performance
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk
Bevat Overige, Vitaminecomplex
Smaak Rode vruchten
Keyword Energie, Koolhydraten, Prestatieverhogend
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Carbo-Gy

Mijn prestatieniveau is sterk gestegen en de recuperatie gaat sneller. Als ik de aanbevolen hoeveelheid gebruik proeft het voor mij wel wat te gesuikerd. Ik gebruik zo'n 20% minder.

Vincent

toch wel een heel specifiek product, niet met koud water te gebruiken. ook niet als je ontbijtgranen neemt met bv soya melk. ( oprispingen ) geeft wel een goede boost die lang te voelen is.

martin v

Perfect als dorstlesser tijdens m,n fietstochten, heeft ook nog energie ! Heel lekker van smaak !

Ingrid

Gebruik de Carbo-GY vaak in de winter voor en tijdens MTB ritten. Ik mix met warm water zoals aangegeven op de doos - een echte aanrader.

Daan V
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek