02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Etixx Ginseng&Guarana energy gel maracuja Gelstick 12 stuks

Gelstick 12 stuks
27,91 34,99
Op voorraad
27,91
-20% **
prijs apotheek: 34,99* Je bespaart: -7,08
Deze energiegel bevat snelle en trage suikers, voor extra energie en adaptogene planten, die tevens de mentale en fysieke energie stimuleren. Je merkt een onmiddellijk effect en de extra energie blijft ook langer voorradig. Met passievruchtsmaak.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Deze gel is geschikt voor alle atleten die nood hebben om snel energie aan te vullen tijdens langdurige inspanningen:* TIJDENS continue duurinspanningen: wielrenners, triatleten, duatleten, langeafstandslopers, langeafstandszwemmers …* VOOR de start of TIJDENS DE RUST bij teamsporten*Specifiek aan te raden wanneer de atleet een extra energieboost nodig heeft, bijvoorbeeld in het laatste deel van een langdurige inspanning, voor een eindsprint of de aanvang van een klim.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

10 minuten voor de inspanning: 1 gel innemen. Tijdens de inspanning: 1 tot 2 gels per uur prestatie bij langere inspanningen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Guarana extract3g (6%)Paullinia cupana extract3gCamellia sinensis extract3gPanax ginseng extract1.5g (3%)Eleutherococcus senticosus extract1.5g (3%)Taurine1.5gZonder gluten – zonder lactose– zonder soja– vegetariërs √ – veganisten √Energie (kcal) : 237Energie (kJ) : 1008Vetten (g) : 0Eiwitten (g) : 0Koolhydraten (g) : 59Suikers (g) : 44Zout (g) : 0Vit C (mg) : 80 (100% RI)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Gelstick
Gamma Etixx Power
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Koolhydraatrijk, Recuperatie
Bevat Dextrose, Ginseng, Guarana, Vitamine C
Smaak Passievrucht
Keyword Energie, Sport, Suiker
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Etixx Ginseng&Guarana energy gel maracuja

Voedingssupplementen met ginseng zijn niet aangeraden bij diabetespatiënten. 

Ze kunnen zorgen voor een aanval van hypoglycemie. Dit wil zeggen dat er te weinig suiker in het bloed is.

Alle Etixx producten zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor volwassen sporters. De aanbevolen dagelijkse doseringen en portiegroottes zijn dan ook afgestemd op volwassen atleten. Jongeren (+16j) die heel frequent en intensief sporten kunnen overwegen om bepaalde Etixx producten te gebruiken. Welke producten ze gebruiken en hoe frequent, is steeds afhankelijk van hoe intensief en frequent een persoon traint, het prestatieniveau hij/zij beoogt en het type sport. Bij kinderen daarentegen wordt afgeraden om cafeïne-bevattende producten en specifieke voedingssupplementen te gebruiken. De volgende Etixx producten worden niet aanbevolen voor kinderen (-16j): Ginseng & Guarana Energy Gel, Caffeine Sport Gummies, Caffeine Energy Shots, Energy Boost, Creatine 3000, Creatine Creapure, HMB 1000, Iron 125 AA, Carnitine 1000, Arginine 1000, Beta Alanine Slow Release, Manpower, BCAA, Chondro Gluco 1500, en Collagen Complex.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Ginseng&Guarana energy gel maracuja

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek