02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Etixx Max D-efense Capsules 20 stuks

Capsules 20 stuks
17,59 19,99
Op voorraad
17,59
-12% **
prijs apotheek: 19,99* Je bespaart: -2,40
Voedingssupplement met micro-organismen en vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem, in de vorm van capsules.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Aanbevolen voor atleten in geval van:

-Ontregelde darmflora/ontregelde stoelgang
-Tijdens en 2 weken na antibioticakuur
-Sporters die vaak last hebben van maag-darmklachten tijdens inspanning of er gevoelig voor zijn.
-Verminderde immuniteit

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag, gedurende minimaal 2 weken

Curatief: bij diarree of ontregelde darmtransit
Preventief: 2 weken voor vertrek naar buitenland, 2 weken voor belangrijke competitie, 2 weken voor toename trainingsbelasting

Bovendien is Max D-efense steeds aan te raden bij een antibioticakuur ter bescherming van de darmflora en voor het verminderen van mogelijke gastro-intestinale nevenwerkingen ten gevolge van de antibioticakuur11,12. Voor een optimale werking wordt aangeraden om het probioticum min. 2u voor of 2u na het antibioticum in te nemen en niet tegelijk. 

Geschikt bij zwangerschap en borstvoeding. Zonder suiker

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Saccharomyces boulardii (20 billion/g) 6,5 mg Lactobacillus rhamnosus (200 billion/g) 3,5 mg Streptococcus thermophiles (200 billion/g) 3,5 mg Bifidobacterium bifidum (200 billion/g) 2,5 mg Lactobacillus casei (200 billion/g) 2,5 mg Lactococcus lactis (200 billion/g) 2 mg Lactobacillus acidophilus (200 billion/g) 2 mg Bifidobacterium longum subsp. Infantis (200 billion/g) 1,7 mg Bifidobacterium longum (200 billion/g) 1 mg Vitamine D 10 μg (*200%)Inuline20 mg Totaal van 25miljard bacteriën/cap

Glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), inuline, antiklontermiddellen (magnesiumsilicaat, magnesiumzouten van vetzuren), Saccharomyces boulardii, glansmiddel (gellangom), vulstof (calcium carbonaat), Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus acidophilus, kleurstof (titaandioxide), Bifidobacterium longum subspecies infantis, Bifidobacterium longum, cholecalciferol. Zonder lactose, suiker of dierlijke ingrediënten.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij voorkeur in de koelkast of in koele ruimte bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Capsules
Gamma Etixx Health
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora, Weerstand verhogend
Bevat Prebiotica, Probiotica, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander, Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Max D-efense

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek