02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi Poeder 1500g

27 reviews
Poeder 1500g
39,99 49,99
Op voorraad
39,99
-20% **
prijs apotheek: 49,99* Je bespaart: -10,00
Een rijke mix van glucose, fructose, weiproteïne en vitaminen ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties en bevordert een snel spierherstel na de training. Met framboos- en kiwismaak.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

100 g poeder (oplossen in 500 ml water/melk) na een intensieve training (6 schepjes = 100 g poeder).50 g poeder (oplossen in 500 ml water/melk) na een onderhoudstraining (3 schepjes = 50 g poeder)

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

50 g poeder bevat:Maltodextrine 41 g - Weiproteïne isolaat (uit melk) 18,3 g - Glucose 16,7 g - Fructose 16,7 g - Citroenzuur, Framboos, Kiwi (aroma’s) - Bietenrood (kleurstof) - Guarpitmeel - Reatinemonohydraat 300 mg - Calciumcarbonaat - Sucralose (zoetstof) - Magnesiumcitraat- L-ascorbinezuur - Coënzym Q10 10 mg - Nicotinamide - Lactase 5 mg - Lipase 5 mg - Amylase 5 mg - IJzerbisglycinaat - Pyridoxine HCl - Zwarte peper gestandaardiseerd droog extract (Piper nigrum, arabische gom, maltodextrine, siliciumdioxide) 0,8 mg - Mangaanbisglycinaat - Thiamine HCl - Riboflavine - Chroompicolinaat - Cyanocobalamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Etixx
Aflevervorm Poeder
Gamma Etixx Recuperation
Type product Voedingssupplementen
Type voeding Aanvullend, Recuperatie
Bevat Overige, Whey
Smaak Framboos, Kiwi
Keyword Recuperatie verhogend, Spieren, Sport
Glutenvrij? available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi

Alle Etixx producten zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor volwassen sporters. De aanbevolen dagelijkse doseringen en portiegroottes zijn dan ook afgestemd op volwassen atleten. Jongeren (+16j) die heel frequent en intensief sporten kunnen overwegen om bepaalde Etixx producten te gebruiken. Welke producten ze gebruiken en hoe frequent, is steeds afhankelijk van hoe intensief en frequent een persoon traint, het prestatieniveau hij/zij beoogt en het type sport. Bij kinderen daarentegen wordt afgeraden om cafeïne-bevattende producten en specifieke voedingssupplementen te gebruiken. De volgende Etixx producten worden niet aanbevolen voor kinderen (-16j): Ginseng & Guarana Energy Gel, Caffeine Sport Gummies, Caffeine Energy Shots, Energy Boost, Creatine 3000, Creatine Creapure, HMB 1000, Iron 125 AA, Carnitine 1000, Arginine 1000, Beta Alanine Slow Release, Manpower, BCAA, Chondro Gluco 1500, en Collagen Complex.

Het toevoegen van een gaatje in de sealing is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de lucht kan doorstromen. Als het gaatje niet aanwezig zou zijn, zouden temperatuursveranderingen tijdens de levensduur van de producten de lucht boven het poeder de pot doen inkrimpen of uitzetten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi

Prima herstel shake en ik raad je aan om het met melk in te nemen, veel zachter van smaak en lekkerder.

Harmen

Dit product draagt bij aan een beter herstel na de training en bevordert de spieropbouw waardoor je geen krachtverlies krijgt.

Hans

Geweldig product, werkt geweldig, extra smaak, snelle levering en zonder problemen +++

JAKOB

Het is en blijft een topproduct van Etixx. Al jaren gebruik is deze recuperatiedrank en met succes, na een intensieve training met de fiets, de ideale oplossing om je spieren de nodige voedingsstoffen te geven waardoor je sneller herstelt zonder afbraak. En de smaak, die is top!

Carlo J.

Etixx is goed en de smaak ook

Inge

goede smaak en ook de werking is erg goed

kevin

Lekker frisse smaak en zorgt voor een goede recuperatie.

Jonas

Lekkere smaak en niet geheel onbelangrijk geen maagbelasting, mag misschien iets minder suiker in.

Harmen

Sedert dat ik wekelijks een halve marathon of meer loop per sessie is dit product een noodzaak geworden. Zorgt voor een goed herstel en zorgt er vooral voor dat je na de training niet als een pudding in elkaar zakt. Lekkere smaak en kan met water, melk of soyamelk klaargemaakt worden. In melk lost de poeder net iets beter op en geeft het ook een fijn vullend gevoel. Scherpe prijs en steeds snel geleverd.

Joachim

Zeer aangename smaak

Marc

Heel lekkere smaak van de recovery shake (framboos-kiwi). Heb nu de isotone drank sinaas/mango geproefd maar vind sinaas beter en iets frisser.

Marc D

Zorgt voor een beter herstel van de spieren na een inspanning en is bovendien heel lekker.

Els

Ik gebruik het nu sinds dit jaar wekelijks na intensieve fietstochten van meer dan zes uur. Met melk is het heel lekker. Ik ondervind 's anderendaags minder vermoeidheid en stijfheid. Onmiddellijk nemen na de inspanning is ideaal zodat het eerste hongergevoel verdwijnt.

Luc

zeer lekkere smaak

Valérie

Heerlijk,fris

Kevin D

Heerlijke smaak en met melk gemengd is het net een echte milkshake. En het werkt, duidelijk minder vermoeide spieren en beter herstel.

Kees

Heel lekkere smaak en werkt goed.

Wim

Een frisse, goed smakende recoverydrank die prima werkt na het sporten.

Luc

lekkere shake, duur in vergelijking met de isotone sportdrank

bettina

Perfect voor herstel. De smaak is ook zeer aangenaam

Cédric

Werkt echt goed en smaakt ook nog heerlijk. Zeker als het aangelengd wordt met melk is het een echte aanrader.

Peter

Heerlijke shake, makkelijk weg te drinken en werkt erg goed.

Maarten

heel frisse recovery drank. Het smaakt heel lekker. Ideaal voor na het sporten.

Morena

Super product. levering zo snel als een tgv!!!

florian

Gebruik het nu al een paar jaren, en het is voor mij de best smakende recupshake op de markt. Sinds er kiwi aan toegevoegd is is het nog frisser en beter.

Tom

Gebruik het nu al een paar jaren, en het is voor mij de best smakende recupshake op de markt. Sinds er kiwi aan toegevoegd is is het nog frisser en beter.

Tom

Gebruik het nu al een paar jaren, en het is voor mij de best smakende recupshake op de markt. Sinds er kiwi aan toegevoegd is is het nog frisser en beter.

Tom
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek