02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

Eubage N19 Gewrichten comfort Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
42,26 46,95
Op voorraad
42,26
-10% **
prijs apotheek: 46,95* Je bespaart: -4,69
Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine, calcium, moerasspirea, salicylzuur, silicium en MSM in de vorm van capsules, door de C89 katalysator een verhoogde beschikbaarheid en doeltreffendheid Voor meer gewrichtscomfort
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eubage n°19 is een voedingssupplement voor kracht en gezondheid van de botten.

Enzymen zijn biologische katalysatoren die betrokken zijn bij vele reacties die essentieel zijn voor de goede werking van levende organismen en die chemische reacties in het stofwisselingsproces kunnen versnellen.

De door het laboratorium Eubage ontwikkelde enzymatische katalysator "C89" maakt het dus mogelijk de biologische beschikbaarheid en de doeltreffendheid van de werkzame stoffen waarmee hij is verbonden, op natuurlijke wijze aanzienlijk te verbeteren. en de werkzaamheid van de werkzame stoffen waarmee het wordt geassocieerd.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichtslast

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

 tot  capsules per dag , voor de maaltijd

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: 240 mg Zee sulfaat Glucosamine (allergeen uit schaaldieren), 190 mg Zee sulfaat Chondroline (allergeen uit vis), 75 mg Carbonaat Calcium, 30 mg Calcium element (40%), 60 mg Gestandaardiseerd extract van Moerasspirea Ulmaire (Filipendula ulmaria), 0.12 mg Salicylzuur (0.2%), 70 mg Gestandaardiseerd extract van Bambou Tabashir (Bambusa arundinacea), 52.5 mg natuurlijk Silicium (75%), 65 mg Méthylsulfonylméthaan, 8 mg Mangaan gluconaat, 0.91 mg Mangaan element (11.4%), 56.54 mg Catalyst C89 (Papaïne, Bromélaïne, α-amylase, Cellulase), Antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Eubage
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Mangaan, Moerasspirea, MSM, Organisch silicium, Overige samenstellingen
Aangewezen bij Gewrichtspijn
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Eubage N19 Gewrichten comfort

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek