Eucerin Even Brighter Dag Crème 50ml

17 reviews
26,10 29,00
Eucerin Even Brighter Dag Crème 50ml

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Laatste reviews en ervaringen met Eucerin Even Brighter Dag

Fijne crème, smeert lekker. Ik had hiervoor al de spot corrector gekocht en die bevalt erg goed, vandaar dat ik besloten heb om ook de crème te kopen. Of het echt doet wat er gezegd wordt daar gebruik ik het te kort voor. Maar het heeft in iedergeval een aangename geur en fijne textuur. Alle vertrouwen in dit product.

Corina

ben de dag en nachtcreme gaan gebruiken en na 6 weken kan ik wel zien dat de pigmentvlekken vervagen. de producten voelen ook erg fijn aan op mijn gevoelige huid

Betsie

Prettig in gebruik maar de pigmentvlekken worden niet minder en we gebruiken de dag- en de nachtcrème nu al n jaar

Paul

Heb serum, spotcorrector, dag- en nachtcrème besteld. Had nooit verwacht dat het ook maar iets zou doen, maar na 3 weken zijn de pigmentvlekken wel een stuk lichter. Kan t zelf bijna niet geloven! Serum werkt makkelijk en lijkt zelfs puistjes te doen slinken. Niet te dicht bij de ogen gebruiken, dat prikt. Na serum wil ik over op de spotcorrector, daar heb ik nu dus nog geen ervaring mee. Dagcreme smeert lekker, alleen niet te dik opbrengen dan lijkt er een vettig laagje op je gezicht te zitten. Nachtcrème heeft dat minder en vind ik een stuk prettiger. Help ook de rode vlekjes van acne te verlichten.

Cag

UITSTEKEND!!!

Maria

Ik gebruik al jaren deze creme. In het begin duurt het even maar de pigmentvlekken worden steeds minder tot dat ze zelfs verdwijnen. Voor het eerst viel het mijn mondhygiëniste op, zij controleert bij een pocket meting ook altijd de buitenkant, dus het gelaat. Ze had aantekeningen gemaakt daarvan dus echt bewijs dat dit zo was. Ze geloofde het eerst niet maar wilde ook eucerin gebruiken! Maar mijn ervaring is wel zo dat als je een half jaar een ander creme gebruikt dat er dan wel weer pigmentvlekken te zien zijn. Ik blijf mijn eucerin trouw, bovendien een fijne structuur en zeker niet vet. Zelfs mijn dochter van 24 jaar vond hem fijn toen ze mijn creme stiekem gebruikte. Aanrader is ook de zonnecreme factor 50 voor allergieën, of in de tropen.

Karin

Fijne creme, pigment wordt minder en prettige geur! Ik heb er ook de nachtcreme van, wat een goede combi is.

Chantal

Geweldig toch deze produkten . Ik gebruik de dag en de nachtcreme en ze voldoen erg goed . De pigment vlekken worden veel lichter en mijn huid is veel minder vet .

Netty

Voor mij helpt dit wel. Tuurlijk zie ik nog wel wat pigment vlekken, maar dit veel lichter en veel minder opvallend dan eerst. Er zit ook een factor in dus ik denk dat dat ook zeker wel helpt. Ik gebruik het nu sinds vorig jaar en ben er erg tevreden over! Wel krijg ik soms wat last van mijn ogen/lenzen dus je moet goed oppassen het niet te dicht bij je ogen te smeren.

Aukje

Ik heb de spot-correcter en de dagcremé in gebruik. Over het resultaat kan ik nu, na pas 3 weken nog niets zeggen. In elk geval zie ik nu nog geen verschil. Ik wacht de zes weken af zoals het product beloofd. De dagcremé smeert erg fijn en voelt prettig aan. Een verbetering als je nivea gewend bent. De spot-correcter prikt een beetje als je het te dicht onder je oog smeert. De resultaten wacht ik af!

Fleur

Ik heb de spot corrector, serum en dag creme besteld. Ik gebruik de producten al 3 weken. Helaas heb ik geen een verschil of verandering gezien. Ik ben alleen tevreden over de dagcreme. Het product is fijn aan te brengen en geeft een mooie glans op het gezicht. Ik blijf de producten gebruiken, want na 4/5 weken zie je pas resultaat dus ben benieuwd!

Beyza

Heel doeltreffend, je ziet onmiddellijk resultaat, een echte aanrader!

Nathalie

Good moisturizer and high SPF. Do not delete the existing pigmentation.

Daniela

goed

gao

Dit product is super.... kort maar krachtig, je wilt nooit iets anders meer, ik zeg probeer het zelf

Ina

prettig in het gebruik, had het niet verwacht maar: echt vermindering van pigment vlekken!

minne

aangename textuur, weet nog niet of het doeltreffend is voor pigmentvlekken ...

anys
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek