02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Eucerin pH5 body lotion Lichaamsmelk 200ml

1 reviews
Lichaamsmelk 200ml
16,68 18,95
Eucerin pH5 body lotion Lichaamsmelk 200ml

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Meest gestelde vragen

over Eucerin pH5 body lotion

Alle producten in het Eucerin pH5-assortiment hebben een uitstekende huidverdraagzaamheid voor de droge, gevoelige huid. De F-producten in het Eucerin pH5-assortiment zijn speciaal samengesteld voor een zeer droge huid. De F staat voor vetzuren omdat er extra lipiden aan de formule werden toegevoegd.

Le film hydrolipidique présent à la surface de la peau, chargé de protéger la peau et de maintenir les réserves en eau, est agressé au quotidien. Du coup, l'épiderme mal hydraté devient rugueux, terne et tiraillé. Or, l'hydratation va lui redonner de la souplesse, du confort, de la douceur et de l'éclat c'est pourquoi, il est bien important d'hydrater sa peau.

Deze bevatten zeer milde ingrediënten die ideaal zijn voor de gevoelige, droge huid. De pH5-citraatbuffers in deze producten stabiliseren op natuurlijke wijze de hydrolipidelaag van de huid. Glycerine en dexpanthenol beschermen tegen uitdroging en ondersteunen de regeneratie van de huid.

Deze geven een langdurige hydratatie, ze beschermen de huid en maken deze minder gevoelig. Ze zijn geschikt voor gebruik bij kinderen van 3 jaar en ouder. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Eucerin pH5 body lotion

Dit is geweldig echt een aanrader werkt perfect

Ichane
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek