Excedryn Tabletten 30stuks

Tabletten 30stuks
8,60
8,60
Op voorraad
Geneesmiddel op basis van paracetamol, aspirine en coffeïne in de vorm van tabletten, aangewezen voor de acute behandeling van migraine en hoofdpijn.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hoofdpijn en migraine.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor de behandeling van hoofdpijn: Neem 1 tablet met een vol glas water in als de hoofdpijn opkomt. Indien nodig kunt u nog 1 tablet innemen 4 tot 6 uur later. In geval van meer ernstige pijn, neem 2 tabletten met een vol glas water in wanneer de hoofdpijn opkomt. Indien nodig kunt u nog 1-2 tabletten innemen 4 tot 6 uur later.

Voor de behandeling van migraine: Neem 2 tabletten in met een vol glas water als de migrainesymptomen of migraine-aura opkomen. Zo nodig kunt u nog 2 tabletten innemen met 4 tot 6 uur tussen de innames. 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

250 mg acetylsalicylzuur, 250 mg paracetamol en 65 mg cafeïne. · De andere bestanddelen zijn: Kern van de tablet: laag gesubstitueerd hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose (E460), stearinezuur. Filmomhulling: hypromellose (E464), titaandioxide (E171), propyleenglycol, benzoëzuur (E210), carnaubawas (E903). 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Excedryn
Aflevervorm Tabletten
Type product Geneesmiddel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Acetylsalicylzuur, Coffeïne, Paracetamol
Generisch middel? not available
Geschikt voor gevoelige maag? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? available

Excedryn is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek