02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Fat Target Capsules 180 stuks

4 reviews
Capsules 180 stuks
35,46 49,95
promo
van 01/12/2022 tot 31/12/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
35,46
-29% **
prijs apotheek: 49,95* Je bespaart: -14,49
Voedingssupplement op basis van chitosan, glucomannan, kolanoot en chroom, als hulpmiddel bij het vermageren, in de vorm van capsules. Het is een 5-in-1 product: Absorbeert vetten, verbrandt calorieën, werkt hongerstillend, werkt als darmregulator en zorgt voor een snel platte-buik effect.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Glucosamine/Chitosan: Het laat toe om de schadelijke vetten in uw maaltijden aan te trekken (zoals een magneet) en ze te vangen vooraleer deze vetten in uw organisme worden opgenomen. Bijgevolg worden deze vetten onverteerbaar en worden ze verwijderd in de darmen. Reiniging van het organisme.Plantago Ovata Forssk: Darmregulator, beschermer op de wand van de maag en de darmen, hongerstiller.Glusomannane/Konjac: Bevordert de verlaging van de slechte cholesterol (LDL), de bloedsuikerspiegel, absorbens van slechte vetten, darmregulator, hongerstiller.Appelpectine: Laat toe om uw eetlust te controleren dankzij een natuurlijke hongerstiller en zonder nadelige effecten voor uw lichaam met een anti-obesitas actie.Extract ascophyllum nodosum: Drainage, verwijdering van vetten.Colapoeder: FAT TARGET activeert de verbranding van calorieën (thermogenese) om de reeds opgeslagen vetten te verbranden.Citrus Aurantium: Activeert de thermogenese (verbranding van calorieën) / Effect "snel een platte buik".Chroom: Bevordert de regulering van het insulinegehalte in het bloed.Vitamine C : Anti-oxidante werking, tegen de veroudering van de huid. Plantaardige capsules zonder varkensvlees en gluten

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Naargelang de maaltijd neem je 1, 2 of 3 capsules:

Lichte maaltijd: 1 capsule 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Normale maaltijd: 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zware maaltijd: 3 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water.
Zeer zware maaltijd (bv.: Kerstmis, Nieuwjaar…): 2 capsules 10 tot 15 minuten vóór de maaltijd met een groot glas water en 2 capsules in het midden van de maaltijd met een groot glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Chitosan, glucomanan, kolanoot, plantago ovata, appelpectine, ascophyllum, citrus aurantium en chroom.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken als vervangingsmiddel voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde levensstijl.Buiten het bereik van kinderen houden. Niet toedienen aan kinderen onder de 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in geval van een behandeling met anti-hypertensiva. Niet gelijktijdig met geneesmiddelen toedienen. Het gebruik van het product stopzetten in geval van agitatie of nervositeit. Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking. Allergenen: Dit product bevat stoffen op basis van schaaldieren van schaaldieren. Orale toediening.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fat Target
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Eetlust remmen, Platte buik
Bevat Chitosan, Chroom, Glucomannan, Kola
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Fat Target

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fat Target

Het is een goed verdraagbaar product na inname van een halve doos ben ik 2 kilo te weinig afgevallen Uiteraard zoals aangegeven ben ik niet op dieet, dat is wel nodig ... dank voor uw opmerkingen over uw gewichtstoename en advies ........

Brixhe Isabelle

Ik ben halverwege de behandeling en ben twee kilo afgevallen Het is een product dat aan mijn verwachtingen voldoet wat de bijwerkingen betreft, maar het duurt veel te lang voor een optimaal resultaat .......

Brixhe Isabelle

Het product kwam zoals gewoonlijk zeer snel aan. Dank u wel.

Viviane Gravuer

als je het goed volgens de gebruiksaanwijzing volgt is alles in orde ben dan ook zinnens een volgende kuur te bestellen

van lier paul
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek