02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Feliway Classic Spray 60ml

Spray 60ml
30,91 37,70
Op voorraad
30,91
-19% **
prijs apotheek: 37,70* Je bespaart: -6,79
Feliway spray kan gebruikt worden om de stress tijdens transport te verminderen maar ook om te voorkomen dat er gekrabt of gemarkeerd wordt op bepaalde plaatsen of om nieuwe objecten in huis vertrouwder aan te laten voelen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FELIWAY CLASSIC is een kopie van het kateigen kopjesferomoon. Dit feromoon komt van nature vrij wanneer katten hun kopje langs meubels, deurposten of jouw benen wrijven. Katten laten deze feromonen achter in de omgeving waar zij zich prettig voelen. Hiermee markeren zij hun territoriale grenzen en geven zichzelf en de andere katten in huis een geruststellende boodschap. Wanneer katten stress ervaren zullen ze deze geruststellende boodschappen niet verspreiden, maar ongewenst gedrag vertonen, zoals krabben, sproeien, overmatig hun vacht likken, verstoppen of minder eten. Katten zijn gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. De producten van FELIWAY verspreiden het kateigen kopjesferomoon en helpen katten zo op een natuurlijke wijze omgaan met stressvolle situaties en voorkomt/vermindert ongewenst kattengedrag.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ongewenste sproei- en krabplaatsen, gespannen gevoel in transportmand, helpt om reizen en bezoekjes aan de dierenarts minder stressvol te maken en helpt problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen/verminderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor lokaal gebruik bij sproei- en krabmarkeringen: Voor gebruik de fles schudden en spray 1 keer per dag (8x sprayen) op de betreffende plek om opnieuw sproeien of krabben te verminderen. Minimaal 14 dagen volhouden indien gebruik voor sproeien en krabben. 
Bij gebruik in het reismandje: Spray in alle hoeken van de mand. Alcohol 15 min laten verdampen vooraleer je de kat aan de reismand blootstelt.
Werkt 4-5 uur. Daarna indien nodig de behandeling herhalen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

F3 of kopjesferomoon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Feliway
Aflevervorm Spray
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Algemeen welzijn

Laatste reviews en ervaringen met Feliway Classic

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek