02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Feliway Friends Startkit Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
29,76 32,35
  • Gratis Feliway draagtas bij aankoop van 2 Feliway producten
Op voorraad
29,76
-9% **
prijs apotheek: 32,35* Je bespaart: -2,59
Startpakket bestaande uit 1 verdamper en een flacon voor 1 maand. De Feliway friends oplossing zorgt ervoor dat spanningen tussen verschillende katten in huis verminderen, zorgt voor een constante harmonie in huis.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FELIWAY FRIENDS is een kopie van het katachtige geruststellende feromoon (C.A.P.) dat moederpoezen produceren tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en de kittens. Katten herkennen dit feromoon gedurende hun hele leven, waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben. Ook als katten uit verschillende nestjes komen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de FELIWAY FRIENDS verdamper spanningen en conflicten tussen katten in huis, zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen, vermindert.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spanning en/of conflicten tussen verschillende katten in huis,  zoals vechten, staren, blokkeren, agressie en najagen, vermindert.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schroef de flacon op de verdamper en plug hem rechtop in het stopcontact stopcontact. De verdamper inpluggen in de ruimte waar de katten de meeste tijd doorbrengen. De Verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m² en dient continu aan te staan. 

Een flacon is 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een FELIWAY FRIENDS Navulling. De verdamper (het witte bolletje) dient om de 6 maanden te worden vervangen voor het beste resultaat.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Moederkatferomoon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Feliway
Aflevervorm Pakket
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Algemeen welzijn

Laatste reviews en ervaringen met Feliway Friends Startkit

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek