02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Femarelle Capsules 112 stuks

24 reviews
Capsules 112 stuks
50,38 62,97
Op voorraad
50,38
-20% **
prijs apotheek: 62,97* Je bespaart: -12,59
Voedingssupplement op basis van soja-extract, in capsulevorm. Draagt bij tot het verminderen van de symptomen van de overgang.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule 2 x per dag

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Elke capsule bevat 322 mg gefermenteerd soja-extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Femarelle
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Femarelle

Ik gebruik Femarelle al een paar jaar. Ik ben er een keer mee opgehouden toen ik dacht dat ik het niet meer nodig had. Voor mijn opvliegers gebruik ik het ook niet meer, die zijn over maar het helpt me wel voor mijn onrustge benen. Hoe dat kan weet ik niet, ik neem 1 capsule voor het slapen en het helpt (bijna) altijd.

Will

Ik doe het heel goed voor opvliegers. Ik werd vaak geslagen en 's nachts vaak wakker. Nu ben ik heel goed... Ik heb er bijna geen. Ik neem er een per dag en het is perfect. Ik ben erg blij.

Carmen

werkt mijn vrouw echt op minder opvliegers, sneller en veel goedkoper dan bij de apotheek.

gregory drasutis

Het product is geweldig, het werkt 100%! Ik neem de capsules nu al een jaar en ik heb hun effect niet meer gehad sinds de eerste dag. Op dit moment heb ik af en toe wat opvliegers, die veel lichter en draaglijker zijn.

Rosa Merino Tapia

Op aanraden v d dokter genomen. Vanaf dag 1 geen opvliegers meer gehad. Voel me goed. Ik zou het iedereen aanbevelen om zeker te proberen.

Christel

Een maand nadat ik het begon te nemen, waren de opvliegers volledig verdwenen. Ik ging twee maanden zonder opvliegers. Toen kwamen ze terug met dezelfde frequentie en intensiteit als voorheen. Ik heb de behandeling niet onderbroken. Maar als ik de derde doos van 120 capsules af heb, koop ik niet meer. Een ander product dat mijn probleem niet oplost. Nog een product q nee

CMG

Ik neem al jaren dijbeenkleding. Na het nemen van verschillende producten die voor mij geen nut hadden en die mijn gynaecoloog mij had aanbevolen, nam ik eindelijk dijbeentjes! Soms neem ik een paar maanden pauze omdat ik er aan gewend ben.

Renate

Ik neem het al een paar jaar met vitamine b 6. Nu neem ik deze omdat ik de andere niet kan vinden.

María Rosa Gomez Mesa

Na het proberen van veel producten voor opvliegers, zoals ze gaven me zeer sterk en zeer gevolgd. Ik vond Femarelle op een aantal internetfora. Ik neem ze al enkele jaren mee en ze zijn verdwenen. Ik raad ze 100% aan, maar je moet geduld hebben, want het duurt een tijdje om te werken. Nu neemt mijn zus ze mee.

Ma Ángeles

Heeft lang geduurd voor er enig effect was. Is iets minder, nog steeds onrustige en zweet momenten , nog ff door gebruiken zegt de gynaecologe dus dat doe ik dan maar.

Helmi

Het is nog maar een week geleden. Ik heb geen verbetering gemerkt. Ik heb nog steeds elk anderhalf uur opvliegers, net als vroeger.

Mila Miguel

Uitstekend product, zou ik zelfs zeggen wonderbaarlijk. Tot ziens, hete flitsen.

Laure

Na lang twijfelen toch Femarelle besteld! Wat ben ik er blij mee! Na ongeveer 1 week geen opvliegers meer en begin nu ook beter te slapen. Top product! Het was mij aanbevolen door het ziekenhuis om het eens te proberen.

Ingrid

Bijzonder, na een voor mij ondoeltreffend stuifmeelsupplement te hebben geprobeerd, vreesde ik een negatieve ervaring met Femarelle, omdat de eerste 6 weken de opvliegers aanhielden (de hittegolf hielp niet mee). Dan, plotseling, geen opvliegers meer, ik leef weer!

Virginie

Bij mij werkt het fantastisch. Ik heb vooral verschrikkelijke zweet aanvallen en binnen 2 dgn is het al over. Geen gutsend vocht meer en dus zoveel meer leefbaar

Esther

Vreemd genoeg is dit product te sterk voor mij. Ik kan het niet elke dag aan omdat ik er misselijk en hoofdpijn van word. Aan de andere kant is het ideaal voor een vriend die last had van vaginale droogte na chemotherapie.

Meve

Het duurt enige tijd voordat het effect optreedt, maar dan merk je een merkbare verbetering.

María José

Ik begon met opvliegers in de zomer had ik zo'n 20 per dag, druipend van het zweet, 5 keer per dag douchen en niet in staat zijn om een normaal leven en nachten een marteling te maken. Ik ben begonnen met het drinken van femarelle na onderzoek op het internet en het lezen van veel forums. Mijn leven is veranderd. Er zijn vele dagen dat ik geen opvliegers heb en de dagen die ik heb, zijn een of twee en zeer zacht. Ik raad het 100% aan. Dat als je geduld moet hebben, want het duurt een paar weken voordat het effect en de constante werking ervan merkbaar is.

Ana

Heb het idee dat de opvliegers minder heftig zijn.Zijn wat sneller voorbij maar heb ze nog wel.

Jolanda Denissen

Ik neem het al meer dan 2 maanden in en heb absoluut geen effect. Echt teleurgesteld! Nog steeds zoveel opvliegers!

DD

Beter resultaat bij stemmingswisselingen en warmteopwellingen.

Betty

tevreden, betere nachtrust en minder opvliegers

Tine

Eindelijk iets dat helpt! Bij een hormoongevoelige borstkanker mag je geen medicatie meer nemen die hormonen bevat. Na 9 maanden van alles geprobeerd te hebben, heeft de gynaecologe mij Femarelle meegegeven om te proberen. En jà, het helpt mij! Veel minder opwellingen en ook de intensiteit is gemilderd.

Céline

Zeer tevreden. Het aantal warmteopwellingen is duidelijk minder intens en minder in aantal.

joke
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek