02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Fibion Poeder 320g

3 reviews
Poeder 320g
21,56 23,95
Op voorraad
21,56
-10% **
prijs apotheek: 23,95* Je bespaart: -2,39
Voedingssupplement met sojavezels dat zorgt voor een natuurlijke regelmatige darmfunctie. Op te lossen in fruitsap of melk.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voor een natuurlijke regelmatige darmfunctie. Fibion kan dus worden voorgesteld: aan sedentaire oudere personen met een onevenwichtige voeding, aan zwangere vrouwen die borstvoeding geven en aan wie de meeste laxatieven worden afgeraden,  aan kinderen en adolescenten die weinig of geen fruit of groeten eten,  aan reizigers

Eigenschappen

Met Fibion maak je een drank op basis van soyavezels. Bevat 96% vezels, en bevordert de intestinale transit. De Fibion ® vezeldeeltjes zijn afkomstig van soja-macrovezels, met groot absorptie- en werkingsvermogen. Hun werking is even eenvoudig als natuurlijk. Tijdens het hele darmparcours, tot in de dikke darm, behouden deze macrovezels hun groot absorptievermogen. Hierdoor kunnen ze een maximale hoeveelheid water absorberen, voor een maximale doeltreffendheid (daarom is het belangrijk voldoende water te drinken). Goed gehydrateerde ontlasting wint aan volume. En onder invloed van dit volume herneemt de dikke darm zijn natuurlijke activiteit van samentrekking en verwijdering. Op hun doortocht nemen de macrovezels ook toxines (giftige stoffen) en cholesterol op en voeren die mee, recht naar de uitgang. Fibion is een natuurlijke regulator van de darmtransit, op basis van soja vezels

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 soeplepel Fibion in een glas fruitsap of melk mengen 2 minuten laten rusten, nog eens mengen en uitdrinken. Start: 2 tot 3x per dag. Onderhoud: 1x per dag. Tijdens de eerste dagen van de behandeling echter is het aan te raden Fibion 's morgens en 's avonds in te nemen, om het ritme van de darmtransit sneller te herstellen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

per 100 g: sojavezels 97,5 g; xanthaan gom 0,5 g; vanille aroma; 561 kJ (132 kcal)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fibion
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Aanvullend, Stoelgangbevorderend, Vezels
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Fibion

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Je drinkt best geen light dranken als je last hebt van diarree. Light dranken bevatten vervangsuikers die aanleiding kunnen geven tot diarree.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fibion

Werkt zéér goed. Sedert ik dit product gebruik heb ik een normale stoelgang. Mijn cholesterol spiegel is ook duidelijk gedaald.

Patricia

blij dat ik fibion kan innemem heel goed voor de darmfuntie

Joseph

Fibion werkt goed en is makkelijk dagelijks in te nemen. Enige minpuntje is dat het niet 100% goed oplost in vloeistof. Verder wel tevreden van. Ik gebruik het sowieso verder, ook na mij zwangerschap.

Mieke
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek