02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
01-01-2014 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Filorga, getest en goedgekeurd

Geschreven door Natasha gelaatsverzorging

Woehoew, ik kreeg de eer om verscheidene producten van Filorga te testen! Eindelijk geen plekken meer op mijn hoofdkussen bij het wakker worden. Wat een zaligheid. Filorga is een zeer gebruiksgemakkelijk product. De crèmes smeren gemakkelijk uit, je hebt weinig crème nodig en ze hebben een stevige structuur. Of je huid dus goed gevoed wordt? Ja hoor, dat merk je trouwens meteen aan de structuur van deze crèmes.

Om te beginnen testte ik de Filorga Nutri Filler. Aangezien ik een erg droog huidje heb, is deze crème echt iets voor mij. Als je deze uit het potje haalt, voelt hij erg stevig aan wat al doet vermoeden hoe voedend hij voor je huid is. De crème smeert goed uit en wordt ook erg goed opgenomen door de huid. Als ik een vette crème op mijn gezicht aanbreng, merk ik vaak dat de helft ’s morgens op mijn kussen hangt. Bij deze crème is dat niet het geval!

Voorgaand op de Nutri Filler maakte ik gebruik van de Filorga Hydra-Hyal concentré hydra repulpant intense. Deze serum op basis van hyaluronzuur vind ik heerlijk en verlicht de droge huid onmiddellijk. Aangezien het serum niet voldoende is voor mijn droge huid (wat volkomen normaal is), gebruik ik hierna nog een crème. In combinatie met een crème vormt het de perfecte basis voor make-up.Hoewel het serum misschien niet zo goedkoop is, kan het je gebruikelijke crèmes wel een extra boost geven. Durf je misschien niet meteen all the way voor Filorga te gaan? Combineer het serum dan eerst eens met je gewone crème. Je kan het product ook altijd bewaren voor ‘speciale gelegenheden’ voor een extra ‘plump’ resultaat.

Daarnaast kreeg ik nog een andere dagcrème om uit te testen, de Time Filler Mat. Deze crème is meer geschikt voor een vetter huidtype. De Time Filler Mat heeft als doel een vette huid wat droger/matter te maken en tegelijkertijd de huid toch voldoende voeden. Dit product liet ik daarom testen door mijn beste vriendin, die wel kampt met een vette huid. Na enkele dagen de crème te gebruiken, zag ze al een opmerkelijk verschil: haar huid was na gebruik van de crème matter en wat droger. Precies wat ze wou! Ook vond zij, het fijne aan het product het gebruiksgemak. In de eerste plaats heb je niet veel crème nodig en bovendien smeert deze vlot uit. Deze crème heeft dus eveneens een positieve indruk nagelaten.

Maar nu iets totaal anders, de Sleep&Peel. Dat is een kalmerende en anti-aging nachtverzorging. Ik heb de crème getest voor het slapengaan en voelde iedere dag dat mijn huid aangenaam zacht en niet vettig was. De crème doet ‘s nachts dus mooi zijn werk. Op lange termijn zou de crème ook zichtbaar rimpels verminderen. Helaas heb ik het product nog niet lang genoeg kunnen testen om hierover een oordeel te vellen.

Last but not least, de Filorga Time-Filler Eyes. Aangezien ik zeer gevoelige ogen heb en vaak last heb van tranende ogen na gebruik van oogcrèmes, was dit een spannende test. En als ik heel eerlijk mag zijn, heeft het voor mij een enorm positief resultaat opgeleverd. Het is het eerste merk waarbij ik geen tranende ogen krijg na gebruik van de crème. Daarnaast zie ik een opmerkelijk verschil aan de rimpeltjes en wallen onder mijn ogen. Dit product ga ik toch wel blijven gebruiken!

Nadat ik mijn verjaardag een nachtje goed gevierd heb, heb ik ervan geprofiteerd om de Filorga Optim-Eyes patches te testen. Na een vermoeiende nacht sta ik gewoonlijk op met wallen en donkere kringen onder mijn ogen, zo vervelend! Ik startte eerst met een goede reiniging van mijn gezicht waarna ik de patches aanbracht onder mijn beide ogen. De patches heb ik goed bewaard in de frigo om een extra verkoelend effect te creëren tegen de wallen. Dit is eigenlijk een ideaal moment om je ‘s morgens 15 minuten neer te zetten en eens even niets te doen. Maar vermits de patches zo goed kleefden, heb ik er toch van geprofiteerd om mijn ochtendritueel gewoon verder te zetten en ondertussen de was en de plas te doen. Enkele ogenblikken na het aanbrengen van de patch voelde ik lichte tintelingen, wat trouwens niet irriterend was. En dan kwam het moment om de patches te verwijderen, spannend! En verbazingwekkend zag ik ook resultaat. De kringen onder mijn ogen waren opmerkelijk verminderd en er is een duidelijk verkoelend en gladstrijkend effect. Heerlijk, ik kan mijn dag toch fris starten! En beter nog, na enkele uren voelde ik nog steeds dat verkoelend en gladstrijkend effect. Deze patches bewaar ik toch wel stiekem in mijn frigo om te gebruiken na een zware nacht!

Kortom, Filorga is getest en goedgekeurd, dat vind ik wel! De producten zijn misschien wel wat prijziger, maar dat is duidelijk te merken aan de kwaliteit van de producten. In het algemeen ben ik zeer tevreden over Filorga. De producten geven een mooi resultaat en zijn enorm gebruiksvriendelijk, en dat zelfs op het moment dat het jou het beste uitkomt, ook kort voor het slapengaan. Enkel de geur van de producten, daar ben ik niet 100% fan van.
Of ik Filorga zou kunnen aanschaffen als dagelijks product? Ja, dat wil ik wel!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels