02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Fisamed Voorzetkamer Panda 1 stuks

1 reviews
1 stuks
18,28 21,50
Op voorraad
18,28
-15% **
prijs apotheek: 21,50* Je bespaart: -3,22
Voorzetkamer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De voorzetkamer zorgt voor een correct en makkelijk gebruik van een puffer of inhaler en geeft een fluitsignaal bij verkeerd gebruik. Volume 175ml. Kan met of zonder masker gebruikt worden.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Met inhalatieventiel, dop voor hygiënisch transport, schroefdop voor reiniging en universele adapter. Inclusief maskers voor baby's en kinderen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fisamed
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type aerosol Hulpmiddel voor inhaler
Leeftijdscategorie Voor kinderen

Meest gestelde vragen

over Fisamed Voorzetkamer Panda

Leg de onderdelen van de voorzetkemer gedurende 15 minuten in een oplossing van vloeibaar afwasmiddel en lauw, zuiver water. Beweeg de onderdelen heen en weer in het sopje.

Spoel de onderdelen vervolgens na met lauw en zuiver water. Laat de onderdelen drogen aan de lucht. Monteer de voorzetkamer pas nadat alle onderdelen volledig droog zijn.
Droog de onderdelen NOOIT af met een handdoek om statische lading te vermijden.

Statische lading kan ervoor zorgen dat je geneesmiddel 'blijft plakken' in de voorzetkamer waardoor je niet de hele dosering inneemt.

Om dat te voorkomen kan je tijdens de koude wintermaanden je voorzetkamer op de badkamer legen tijdens het douchen en je voorzetkamer in de badkamer gebruiken.
Een hoge luchtvochtigheid zal de statische lading van de voorzetkamer verminderen.

Er wordt aangeraden om een voorzetkamer elke 12 maanden te vervangen. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt elke voorzetkamer onderworpen aan tests van de levensduur om de functionaliteit ervan te bevestigen. Deze tests zijn gebaseerd op dagelijks gebruik gedurende 12 maanden.

Door het gebruik van een voorzetkamer komt de medicatie beter in de longen en daardoor kan het medicijn beter zijn werk doen. Bij het gebruik met enkel een dosisaërosol slaat de medicatie neer in de keel wat vervelende bijwerkingen met zich kan meebrengen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fisamed Voorzetkamer Panda

Perfect product. Evolutief met het kind. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Alves
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek