02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Flavo-C Serum anti-aging Serum 15ml

Serum 15ml
31,24 35,50
Op voorraad
31,24
-12% **
prijs apotheek: 35,50* Je bespaart: -4,26
Een serum op basis van vitamine C dat dadelijk in de huid dringt en lijntjes, rimpeltjes, pigmentvlekken doet vervagen. De huid wordt weer elastisch en strak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

De veroudering van de huid is een onvermijdelijk, onomkeerbaar en traag evoluerend fysiologisch verschijnsel. Huidveroudering heeft 2 belangrijke oorzaken: - extrinsieke factoren: zon, wind, vervuiling, roken, alcohol, vrije radicalen, een ongezonde levensstijl of ontoereikende hydratatie dragen ertoe bij dat de epidermis (de meest in het oog springende laag van de huid) verhardt. - intrinsieke factoren: als gevolg van het vertragen van de celfuncties (waardoor jaarlijks 1 % van het collageen in de huid verloren gaat) wordt de huid dunner en minder elastisch. De eerste zichtbare tekenen van huidveroudering zijn rimpels en fijne lijntjes enerzijds en een aantasting van de kleur en textuur van de huid anderzijds. L-ascorbinezuur staat bekend voor zijn beschermende en stimulerende eigenschappen. Het neutraliseert de schade die door vrije radicalen wordt toegebracht aan lipiden die instaan voor de integriteit van de epidermis. Daarnaast bevordert het de aanmaak van nieuwe collageenvezels. L-ascorbinezuur wakkert tevens de door jarenlange blootstelling aan de zon sluimerende celfuncties weer aan en maakt de teint egaler. Flavo-C is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door Auriga naar stabiele vitamine C in de vorm van L-ascorbinezuur. Momenteel zijn er klinische bewijzen voorhanden dat L-ascorbinezuur de enige vorm van vitamine C is die snel genoeg in de huid dringt om er de celmembranen te beschermen. Flavo-C Serum bevat 8 % L-ascorbinezuur. Deze hoge vitamine C-concentratie doet rimpels en fijne lijntjes snel verdwijnen. Ouderdomsvlekken verminderen geleidelijk. De huid wordt weer elastisch en strak. Flavo-C Serum zorgt ervoor dat de epidermiscellen zich voortdurend vernieuwen. Isoflavonoïden uit Ginkgo biloba versterken de werking van vitamine C en beschermen de epidermis optimaal tegen de nefaste gevolgen van vrije radicalen. Dankzij een specifiek, door Auriga ontwikkeld penetratiesysteem, is het product in alle huidlagen werkzaam. Het effect houdt gedurende 10 uur aan.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Enkele druppels Flavo-C Serum 's ochtends en 's avonds op de probleemzones aanbrengen (gelaat, oogomtrek, handrug en decolleté). Zachtjes masseren tot het product volledig in de huid gedrongen is. Contact met de ogen vermijden. De geopende flacon moet koel en buiten licht bewaard worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Water, propylene glycol, Ginkgo biloba extract, ascorbic acid, polysorbate 20, polysorbate 80, imidazolidinyl urea.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Auriga
Aflevervorm Serum
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging van Gelaat
Verzorging of reiniging Verzorging
Gelaatsverzorging Dagverzorging, Nachtverzorging, Serum
Huidtype Normale huid
Doelgroep Man, Vrouw
Getint? not available
Keyword Anti-age, Anti-rimpel, Gelaat, Vitamine C
Antirimpel? available
Hydraterend? not available
Pigmentvlekken? not available
Psoriasis, schilferige huid? not available
Geschikt voor gevoelige huid? not available
Eczeem, atopische huid? not available
Couperose? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available
Lifting? not available

Laatste reviews en ervaringen met Flavo-C Serum anti-aging

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek