Flurbiprofen EG 8,75mg Zuigtabletten 24 stuks

Geneesmiddel in de vorm van zuigtabletten met muntsmaak, behoort tot de groep van NSAID's. Wordt gebruikt om symptomen van keelpijn, zoals pijnlijke keel, pijn en zwelling van de keel en moeilijk slikken, te verlichten gedurende een korte periode.

6,45
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Pijn, ontsteking.
Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 1 zuigtablet om de 3 tot 6 uur, volgens behoefte. Neem niet meer dan 5 zuigtabletten per 24 uur. Neem 1 zuigtablet in de mond en zuig het traag op; beweeg de zuigtablet tijdens het zuigen steeds rond in de mond.
Irritatie van de keel, aften of pijn in de mond, keelpijn, branderig of warm gevoel in de mond.
De werkzame stof in Flurbiprofen EG is flurbiprofen. Een zuigtablet bevat 8,75 mg flurbiprofen. De andere stoffen in Flurbiprofen EG zijn: Sucrose, vloeibare glucose, macrogol 300 (E-1521), pepermuntolie, levomenthol.
De zuigtabletten zijn enkel bestemd voor een behandeling van korte duur, niet langer dan 3 dagen gebruiken zonder medisch advies.
Merk EG
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type keelproblemen Pijn, Zwelling
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Smaak Munt
Specifiek voor Keel
Werkzaam bestanddeel Overige
Generisch middel? available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? not available
Zonder suiker? not available

Flurbiprofen EG 8,75mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.