promo
 (2)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Tom Verbruggen uit Mol Rauw schreef:
  Correcte snelle service
  Aanrader!
 • Dieke uit Utrecht schreef:
  Super!
  Snelle levering, goede prijs en altijd wat proefjes erbij om uit te proberen. En bij mijn 10e bestelling zelfs een kadootje :-)
 • Walter uit Brecht schreef:
  Alles wordt met zorg behandeld
  Snelle en efficiënte afhandeling en levering

Forté Pharma Cranbyfor cystitis Capsules 14 stuks

Medisch hulpmiddel op basis van veenbes, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de bescherming en preventie van urineweginfecties.

prijs apotheek: 12,95
9,07 -30%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Preventief 1 capsule per dag innemen. De capsule moet ingenomen worden met een groot glas water. Bij behandeling 2 keer per dag 1 capsule innemen. De capsule moet ingenomen worden met een groot glas water. Gebruik voor tenminste 7 dagen en totdat de symptomen zijn verdwenen. Drink daarnaast tenminste 2 liter water per dag.
Veenbesextract, cellulose, hypromellose (E464), calciumhydrogeenfosfaat, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, rood ijzeroxide (E172), titaandioxide (E171).
Voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Voor oraal gebruik. De dagelijkse dosering niet overschrijden, dit kan leiden tot maagklachten of oprispingen en diarree.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Blaasontsteking
Bevat Veenbes
Aangewezen bij Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Guy
  15/07/2018
  Goedemorgens, Uw Cranbyfor product geeft me goede resultaten na het nemen van een doos.
  Iris
  14/06/2018
  Na veelvuldige blaas en urine ontstekingen op aanraden van viata uri-cran comfort beginnen te gebruiken en tot nu toe met goed resultaat , ook mijn huisarts heeft het goedgekeurd. Dus ik kan het aanbevelen . Maar ik mag geen dag overslaan of het begint weer .