Forté Pharma Energie power volwassenen Bruistabletten 30 stuks

Voedingssupplement in bruistabletten met appelsien-cassis smaak. Bevat vitaminen en mineralen. Voor een stralende conditie!

prijs apotheek: 12,00
10,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Energie Power Adulte werd speciaal ontwikkeld om u te helpen om: uw energie en conditie in uw dagelijks leven terug te vinden; spanningen en zenuwachtigheid te verminderen; voedingstekorten te verminderen; uw lichaam te beschermen tegen oxidatie; toxines te verwijderen. Energie Power Adulte: 12 vitaminen en 11 essentiële mineralen voor een stralend leven! De formule van Energie Power Adulte is rijk aan magnesium en biedt de perfecte oplossing voor stress. Ze verzekert een goede werking van de spier- en zenuwcellen. De tabletten om in te slikken zijn aanbevolen voor wie gevoelig is voor bepaalde mineralen (ijzer, koper, zink ...).
Dosering

Neem 1 tablet per dag met een glas water, 's ochtends vóór het ontbijt. 
Vitaminen A, D, E, C, vitaminen van de B-groep (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), calcium, fosfor, ijzer, koper, zink, kalium, mangaan, selenium, molybdeen, chroom, magnesium, cichorei.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Bruistabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Passievrucht, Sinaasappel
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!