02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Outlet
  • Forté Pharma Feminae 24 Tabletten 60 stuks

Forté Pharma Feminae 24 Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
24,26 26,95
Op voorraad
24,26
-10% **
prijs apotheek: 26,95* Je bespaart: -2,69
Voedingssupplement op basis van planten, pollen en vitamines in de vorm van dag en nacht tabletten. Draagt bij aan de vermindering van de symptomen die gepaard gaan met de menopauze.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Welzijn in de menopauze dag en nacht!

Feminae 24 begeleidt u dag en nacht tijdens de perimenopauze of de menopauze.

De formule op basis van pollen, planten, aminozuur en vitamines werd ontwikkeld om u te helpen de onaangenaamheden van de menopauze te verzachten, zowel overdag als 's nachts.

WERKING DAG: Opvliegers, vitaliteit en stress
WERKING NACHT: Nachtzweten, kwaliteitsslaap en beendergestel
Het ThermoSens complex bevat pollen, ß-alanine en vitaminen B6 en B9.

Pollen helpt opvliegers en nachtzweten te verminderen. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Bacopa helpt een goed evenwicht en een goede mentale gezondheid te behouden. Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Californische papaver helpt de slaapkwaliteit te verbeteren en bevordert de ontspanning. Vitaminen D3 en K2 dragen bij tot de instandhouding van een normale botstructuur.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 roze tablet 's morgens en 1 blauwe tablet 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Roze dagtablet: vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose), pollenextract (175), bacopa-extract (Bacopa monnieri (L.) Wettst.) (120), beta-alanine (100), vitamine C (L-ascorbinezuur), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, glycerine, talk, kleurstoffen (karmijnzuur, indigotine)], antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), lavendelextract (Lavandula angustifolia Mill.) (12,5), vitamine B12 (cyanobalamine), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B9 (foliumzuur).

Blauwe nachttablet: vulstoffen (microkristallijne cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose), pollenextract (175), beta-alanine (100), glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, polyethyleenglycol, talk, kleurstoffen (briljantblauw, chinolinegeel)], vitamine K2 (menachinon), Californisch klaproosextract (Eschscholzia californica Cham.) (25), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine B12 (cyanobalamine), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B9 (foliumzuur).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Vitamine B6, Vitamine D
Aangewezen bij Menopauze
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Feminae 24

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek