Forté Pharma Fortésun Bonne mine Tabletten 45 stuks

21,21 24,95
Op voorraad
21,21
-15% **
prijs apotheek: 24,95* Je bespaart: -3,74
Voedingssupplement op basis plantpigmenten, vitaminen en koper in de vorm van tabletten. Bevordert de normale pigmentatie van de huid voor een mooie teint het hele jaar door.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Fortésun Bonne Mine is een voedingssupplement dat de huid doet stralen. De formule bevat een selectie van pigmenten. Ze wordt aangevuld met een hoge dosis carotenoïden in combinatie met vitamine PP en koper, dat voor een normale pigmentatie van de huid zorgt.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Mooie teint.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INGREDIËNTEN (per dagelijkse dosis) : vulstof (sorbitol), lycopeen 10%, poeder van mango (Mangifera indica L.) (50 mg), van duindoornbes (Elaeagnus rhamnoides (L.) A. Nelson) (50 mg), van abrikoos (Prunus armeniaca L.) (50 mg), en van wortel (Daucus carota L.) (50 mg), luteïne 20% extract van Tagetes erecta L., omhulsel van de tablet [hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose, polyethyleenglycol, rijstzetmeel, dicalcium fosfaat, kleurstoffen (gele, rode en zwarte ijzeroxide, riboflavine)], droog extract van kurkuma (Curcuma longa L.) (25 mg getitreerd met 19 mg kurkumine), betacaroteen 20%, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine PP (nicotinamide), kopersulfaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Expert Huid
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Gezonde huid ondersteunen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Fortésun Bonne mine

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek