02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma IJzer 45 Forte Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
17,06 18,95
Op voorraad
17,06
-10% **
prijs apotheek: 18,95* Je bespaart: -1,89
Voedingssupplement op basis van ijzer, vitamine B6 en B9 in de vorm van capsules, helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij tot een betere immuniteit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De Laboratoires Forté Pharma hebben Ijzer 45 ontwikkeld, een formule op basis van ijzerbisglycinaat (45 mg), voor een goede opname door het lichaam.
Ijzer draagt bij aan de energieproductie, helpt vermoeidheid te verminderen(1) en ondersteunt het immuunsysteem(2).
Ijzer 45 bevat de vitaminen B6 en B9 die bijdragen aan de productie van de rode bloedcellen(3) en aan de normale vorming van bloed(4).

(1)Ijzer helpt de vermoeidheid te verminderen en draagt bij tot en normaal energiemetabolisme. (2)Ijzer draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. (3)Vitamine B6 draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen. (4)Folaten dragen bij tot een normale bloedvorming. *per capsule

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid en immuniteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Maximum 1 capsule per dag innemen met een groot glas water (200 ml).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

INGREDIËNTEN (per dagelijkse dosis): ijzerbisglycinaat, omhulsel van de capsule (gelatine, kleurstof : rode ijzeroxide), maltodextrine, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B9 (pteroylmonoglutaminezuur).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet aanbevolen voor kinderen onder 12 jaar zonder medisch advies. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden aangeraden een gezondheidsdeskundige te raadplegen alvorens supplementen te gebruiken. Niet combineren met andere voedingssupplementen die ijzer leveren. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten IJzertekort
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma IJzer 45 Forte

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek