02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Forté Pharma MultiVit 4G Senior Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
10,32 13,95
Op voorraad
10,32
-27% **
prijs apotheek: 13,95* Je bespaart: -3,63
Voedingssupplement met vitaminen, mineralen, ginseng, calcium en luteïne, in de vorm van 2-lagige tabletten met verlengde vrijgave. De eerste laag helpt om de dag vitaal te beginnen en de tweede laag zorgt dat je de hele dag in vorm blijft. Aangepast aan de behoeften van senioren.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag met een glas water gedurende 30 dagen, bij voorkeur ‘s morgens. Het is aanbevolen om het product meerdere keren per jaar gedurende 30 tot 60 dagen te gebruiken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), vitaminen (C, E, PP, A, B5, B12, D3, B6, B2, B1, B9, B8), calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, magnesiumoxide, antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), ginsengextract (Panax ginseng CA Meyer) (100), luteïne, guarana-extract (Paullinia cupana Kunth) (75), ijzerfumaraat, kleurstof (ijzeroxyde), gelyofiliseerde koninginnengelei (20), natriummolybdaat, mangaangluconaat, zinkoxide, gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) (20), kopercitraat, natriumseleniet.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat cafeïne (1,5 mg per dagelijkse dosis), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 12 jaar oud. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktidige behandeling tegen diabetis. Niet aanbevolen voor personen die allergisch zijn aan bijenproducten, die astma hebben of met een atopisch terrein..

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Vitalité
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, Mineralencomplex, Overige, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma MultiVit 4G Senior

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek