02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma MultiVit 4G Weerstand Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
12,56 13,95
Op voorraad
12,56
-10% **
prijs apotheek: 13,95* Je bespaart: -1,39
Voedingssupplement met vitaminen, mineralen, guarana, ginseng, koninginnengelei en gember, in de vorm van 2-lagige tabletten met verlengde vrijgave. Geeft het afweersysteem een boost. De eerste laag helpt om de dag vitaal te beginnen en de tweede laag zorgt dat je de hele dag in vorm blijft.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand en vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag met een glas water gedurende 30 dagen, bij voorkeur ‘s morgens. Het is aanbevolen om het product 1 tot 2 maanden te gebruiken, vanaf de eerste tekenen van vermoeidheid.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose), vitaminen (C, E, PP, A, B5, D3, B12, B6, B2, B1, B9, B8), dicalciumfosfaat, magnesiumoxide, antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), gelyofiliseerde koninginnengelei (100), guaranaextract (Paullinia cupana Kunth) (75), ijzerfumaraat, zinkoxide, kleurstof (ijzeroxide), natriummolybdaat, mangaangluconaat, ginsengextract (Panax ginseng CA Meyer) (20), gemberextract (Zingiber officinale Roscoe) (20), kopercitraat, natriumseleniet.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bevat cafeïne (1,5 mg per dagelijkse dosis), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen jonger dan 12 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktidige behandeling tegen diabetis. Niet aanbevolen voor personen die allergisch zijn aan bijenproducten, die astma hebben of met een atopisch terrein

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Vitalité
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Koninginnebrij, Mineralencomplex, Vitaminecomplex, Vitamine D, Zink
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma MultiVit 4G Weerstand

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek