Forté Pharma Specific Sinaasappelhuid Tabletten 56 stuks

Voedingssupplement op basis van Guarana, Groene thee, wijndroesem, pompelmoes, paarse wortel en vitamine B3 in de vorm van tabletten. Voor een zichtbare verbetering van sinaasappelhuid.

prijs apotheek: 29,95
21,56 € -8,39
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vermindert sinaasappelhuid.
1 tablet 's morgens en 1 tablet 's middags met een groot glas water gedurende 3 maanden.
Celluli-5activ (Extraits secs de Guarana) Paullinia Cupana Kunth), de Thé Vert (Camellia Sinensis L Kuntze), de Vigne Rouge (Vitis Vinifera L) dont Marc de Raisin (9 mg), de Pamplemousse (Citrus Paradisi Macfad), de Carotte Pourpre (Daucus Carota L), Vitamine B3 (Nicotinamide)(900 mg), Agents de Charge (Cellulose Microcristalline, Carboxymethylcellulose de Sodium Réticulée), Agents d'Enrobage (Hydroxypropylmethylcellulose, Colorants (Dioxyde de Titane, Acide Carminique, Indigotine), Talc, Hydroxypropylcellulose, Cellulose Microcristalline, Triglycérides à Chaines moyennes, Glycérine), Antiagglomérant (Sels de Magnésium d'Acides Gras).
Sans gluten.
Bevat cafeïne. Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Effect Anti-cellulite
Bevat Groene thee, Guarana, Overige
Doelgroep Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!