02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma Tigra+ Men Tabletten 28 stuks

3 reviews
Tabletten 28 stuks
16,08 24,00
Op voorraad
16,08
-34% **
prijs apotheek: 24,00* Je bespaart: -7,92
Voedingssupplement op basis van onder andere gember, zink, ginseng. In de vorm van tabletten. Aangewezen bij verminderd libido, verhoogt de sexsuele en fysieke prestaties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Prikkelt de libido; stimuleert het organisme; bevordert de seksuele opwinding, geslachtsdriftprikkelende eigenschappen; verbetert de fysieke en intellectuele prestaties; betere zenuwgeleiding van de libido; regulerende werking op stress; bevordert een volledige oplading van het zenuwstelsel.   Optimaliseert de seksuele prestaties; bevordert de seksuele daad door zijn vaatverwijdende werking; verbetert de fysieke prestaties; draagt bij tot stimulatie van het geslachtsweefsel; bevordert de bescherming van de celstructuren dankzij een oxidatieremmende werking; verbetert de microcirculatie ter hoogte van het geslachtsweefsel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgen en 1 tablet 's avonds, kan als kuur genomen worden. Het is aanbevolen om na 3 maanden een pauze van een week in te lassen om de doeltreffendheid te behouden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Tigra+ Men:Pruim extract Ume-c 13 %, droog extract kola 8,7 %, droog extract rode ginseng 10 % ginsenoside 8,7 %, gemberpoeder 8,7 %, zinkgluconaat, droog extract bonenkruid getitreerd 0,1 % essentiële olie 4,3 %, droog extract druiven met 92 % polyfenolen (Vitis vinifera) 2,2 %, vitamine E, B3, B1, Zn 7,5 mg, Cr 12,5 mg, vitamine E 5 mg, vitamine B3 9 mg, vitamine B1 0,7 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Energie
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor impotentie Erectieproblemen verhelpen
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Verlaagde seksuele prestatie, Verlaagd libido
Keyword Libido, Man, Seksuele gevoelens
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Tigra+ Men

Een echte aanrader. Doet wat moet.

Luc

Aan te bevelen!

Peter T

Een top produk

Doe dekker
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek