02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

  • Home
  • Outlet
  • Forté Pharma Vitalité 4G Opwekkend Flapullen 10 stuks

Forté Pharma Vitalité 4G Opwekkend Flapullen 10 stuks

1 reviews
Flapullen 10 stuks
11,33 13,50
Op voorraad
11,33
-16% **
prijs apotheek: 13,50* Je bespaart: -2,17
Voedingssupplement voor vermoeidheid, op basis van ginseng, koninginnenbrij, guarana en gember, in de vorm van ampullen. Stimuleert de fysieke en geestelijke activiteit en heeft een opwekkende werking.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

EigenschappenDynamiserende werking. Stimulering van de fysieke en geestelijke activiteit. Aanbreng van 20 mg ginsenosiden, d.w.z. de optimale dagelijkse hoeveelheid. Bescherming en verdediging van het organisme. De krachtigste van de natuurlijke revitaliserende middelen. Rijk aan mineralen en oligo-elementen. Toegenomen lichaamssterkte en kracht. Erkende geschlachtsdriftprikkelende eigenschappen. Stimulerende werking. Rijk aan cafeïne. Anti-vermoeidheid effect. Verbetert het uithoudingsvermogen. Synergetische werking die vermoeidheid tegengaat. Rijk aan vitamine C. Draagt bij in het bestrijden van vermoeidheid. De troeven van VITALITÉ 4G: De meest complete, best gedoseerde formule. Bevat Koninginnegelei. Uitstekende smaak van honing en sinaasappel. Phyto-Synergic ® = betere assimilatie en bescherming van de samenstelling. Een concentraat voor meer energie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering


1 ampul, puur of verdund in een beetje water of vruchtensap, 's morgens in te nemen. Voor een onmiddellijk resultaat: 1 ampul vóór de inspanning. Voor een duurzaam resultaat: 1 ampul elke morgen, gedurende 20 dagen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Panax Meyer Ginseng 2000 mg, koninginnengelei 200 mg, gember 600 mg, guarana 700 mg, acerola 240 mg, waterig extract van shiitake + vitaminen B3 en B5 + vruchtwater van de olijf.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Flapullen
Gamma Forté Pharma Vitalité
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend, Verhoogt het uithoudingsvermogen
Bevat Gember, Guarana, Koninginnebrij, Panax Ginseng
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma Vitalité 4G Opwekkend

De Forté Pharma Vitalité 4G supplementen bevatten koninginnengelei en zijn dus niet aangeraden voor mensen met een bijenallergie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Vitalité 4G Opwekkend

Voor mij persoonlijk: bij vermoeidheid heb ik er echt baat bij. Ik ben er zeer tevreden over.

lucien
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek