02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Forté Pharma Xtra Silm Draineur max Vloeibaar 500ml

Vloeibaar 500ml
16,16 19,95
Op voorraad
16,16
-19% **
prijs apotheek: 19,95* Je bespaart: -3,79
Voedingssupplement op basis van groene thee, mate, kola, groene koffie en cichorei, in de vorm van een oplossing met ananassmaak. Het is aangewezen om de eliminatie van toxines te verhogen, het vasthouden van water tegen te gaan en de verbranding van vetten te bevorderen. Het bevordert gewichtsverlies als onderdeel van een evenwichtige, caloriearme voeding.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijks één dop van 25 ml verdunnen in een fles water van 1,5 liter. Drink gedurende de dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 25 ml :Water, natuurlijke ananasaroma's, zuurteregelaar (citroenzuur), moerasspirea-extract (Filipendula ulmaria (L.) Maxim.) (250 mg of 1000 mg plantenequivalent), hibiscusextract (Hibiscus sabdariffa L.) (250 mg of 1000 mg plantenequivalent), extract van groene thee (Camellia sinensis (L.) Kuntze) (250 mg of 2000 mg plantenequivalent), mate-extract (Ilex paraguariensis A. St. Hill.) (167 mg of 1000 mg plantenequivalent), zwartebessenextract (Ribes nigrum L.) (113 mg of 450 mg plantenequivalent), extract van groene koffie (Coffea robusta L.) (50 mg of 100 mg plantenequivalent), cola-extract (Cola nitida (Vent.) Schott et Endl) (40 mg), stabilisator (acaciagom), zoetstof (sucralose), cichorei-extract (Cichorium intybus L.) (20 mg of 80 mg plantenequivalent), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.
Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten.
Hoog cafeïnegehalte (70 mg per 100 ml), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
De aanbevolen gebruiksduur is 20 dagen, in aanvulling op een caloriearm dieet.


Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Vloeibaar
Gamma Forté Pharma Slankheid
Type product Voedingssupplementen
Effect Anti-cellulite, Ondersteunt de stofwisseling, Vet verbranden, Vochtafdrijvend
Bevat Groene thee, Groene koffie, Hibiscus, Kola, Mate, Moerasspirea, Zwarte bes
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Waterophoping
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forté Pharma Xtra Silm Draineur max

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forté Pharma Xtra Silm Draineur max

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek