02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Forticine Extra Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
14,69 22,95
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
14,69
-36% **
prijs apotheek: 22,95* Je bespaart: -8,26
Voedingssupplement op basis van 3 planten extracten, ijzer, magnesium, selenium en een vitamine complex in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het behoud van een goede weerstand en een vermindering van vermoeidheid.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, vermoeidheid

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag 's morgens.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ginkgo biloba extract 40mg, Rhodiola rosea extract 25mg, Panax ginseng extract 14mg, Vitamine A 800μg, Vitamine B1 1,1mg, Vitamine B2 1,4mg, Vitamine B3 16mg, Vitamine B5 6mg, Vitamine B6 1,4mg, Vitamine B12 2,5μg, Foliumzuur 200μg, Biotine 50μg, Vitamine C 80mg, Vitamine D 5μg, Vitamine E 12mg, Chroom 40μg, Ijzer 14mg, Jood 150μg, Koper 1mg, Magnesium 375mg, Mangaan 1mg, Molybdeen 50μg, Seleen 55μg, Zink 10mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Forticine
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen
Effect Geeft meer energie, Weerstand verhogend
Bevat Ginkgo Biloba, Ginseng, Mineralencomplex, Molybdeen, Rhodiola rosea, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Forticine Extra

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Het gelijktijdig gebruik van rhodiola supplementen met MAO-remmers, een specifieke groep antidepressiva, is afgeraden omwille van het feit dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Forticine Extra

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek