02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Virbac Fortiflex 225mg hond & kat Tabletten 30 stuks

1 reviews
Tabletten 30 stuks
32,07 39,13
Op voorraad
32,07
-18% **
prijs apotheek: 39,13* Je bespaart: -7,06
Voedingssupplement voor katten en honden. Ondersteunt de gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Ter ondersteuning van de opbouw van de gewrichten en het bewegingsstelsel. Chondroïtinesulfaat is een essentieel proteoglycaan en een belangrijk onderdeel in de samenstelling van het kraakbeen. Chitosanide, van maritieme oorsprong, is een voorloper van glucosamine en speelt een rol in de aanmaak van het kraakbeen. Bovendien beschermt chitosanide het chondroïtinesulfaat tegen afbraak in het maagdarmstelsel. De twee componenten hebben een synergetische werking op de stevigheid en elasticiteit van het gewrichtskraakbeen. De combinatie van epigallocatechinegallaat (groene-thee-extract) en selenium draagt bij tot het versterken van de gewrichten. Belangrijk: alle ingredïenten participeren in het handhaven van een gezond bewegingsstelsel van honden en katten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Kleine honden (tot 15 kg): 1 tablet van 225 mg per dag. Middelgrote honden (van 15 tot 25 kg): 1 tablet van 375 mg per dag. Grote honden (vanaf 25 kg): 1 tablet van 525 mg per dag. Katten: ½ tablet van 225 mg per dag. Dit telkens gedurende 1 à 2 maanden of permanent volgens de toestand van het dier.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Chondroïtinesulfaat (20 kDA 95 %) 225 mg / 375 mg / 525 mg, chitosanide 225 mg / 375 mg / 525 mg, epigallocatechinegallaat (groene-thee-extract) 22 mg, selenium 20 µg, smaakversterker.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond, Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Soepele gewrichten

Laatste reviews en ervaringen met Virbac Fortiflex 225mg hond & kat

Ik had een klein probleem met de levering maar het was mijn schuld ik had eerder contact moeten opnemen toen mijn bestelling niet aankwam. Ik had een zeer goed contact met een dame die ervoor zorgde dat mijn bestelling zo snel mogelijk aankwam en ik bedank haar. Ik zal het volgende kwartaal aanbevelen want deze behandeling is zeer geschikt voor mijn hond die zwaar gewond was.

Le Corre
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek