02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Fresubin Protein Energy Drink vanille 4x200ml Drankje 10 stuks

7 reviews
Drankje 10 stuks
83,66 84,50
Op voorraad
83,66
-1% **
prijs apotheek: 84,50* Je bespaart: -0,84
Koop nu 10 stuks Fresubin Protein energy drink vanille 4x200ml aan een voordelige prijs.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fresubin
Aflevervorm Drankje
Gamma Fresubin Protein
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Proteïnerijk
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Ondervoeding, Postoperatief herstel
Smaak Vanille
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Meest gestelde vragen

over Fresubin Protein Energy Drink vanille 4x200ml

Na opening kan je de flesjes maximaal 24 uur in de koelkast bewaren.

Alle Fresubin producten zijn klinisch vrij van lactose met uitzondering van de Fresubin Yodrink, Fresubin Yocrème en de Calshake.

Ja, alle Fresubin producten zijn glutenvrij.

Le Fresubin Protein Energy n'est pas recommandé dans le cadre d'un régime ayant pour but de perdre du poids car ces boissons sont riches en glucides (sucres) et en lipides.

L'idéal est de consommer le Fresubin Protein Energy après le repas "habituel" ou entre deux repas, afin d'apporter suffisamment d'énergie et de nutriments et donc de permettre une bonne récupération et de maintenir un poids sain.

Cette information doit absolument être fournie par un médecin spécialisé qui connaît précisément la situation du patient ainsi que de l'importance des carences à combattre.

Les produits de la gamme Fresubin sont adaptées aux personnes dénutries (cancer, hospitalisation de longue durée, rétablissement post-opératoire, anorexie,...). Ils permettent de maintenir une masse musculaire saine et pallient aux carences en minéraux, en vitamines et en micro-nutriments.

Une personne en état de dénutrition n'est pas forcément une personne d'une extrême maigreur. La dénutrition est un état dans lequel le patient est fortement carencé en vitamines, en minéraux et en nutriments essentiels au bon fonctionnement physiologique. La perte massive de masse musculaire est également un élément de dénutrition.

Tous les produits de la gamme Fresubin sont cliniquement sans lactose, en dehors de Fresubin Yo Creme, Fresubin Yo Drink et Fresubin Calshake.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fresubin Protein Energy Drink vanille 4x200ml

Het is het echte voedingssupplement, voor lage gewichtscondities. Grote verscheidenheid aan smaken!

Rosa Boo Araujo

Ik koop al enkele maanden, ik ben blij met de grote verscheidenheid aan smaken, met de snelheid waarmee de bestelling aankomt en vooral met de prijs van de producten.

Marta

Ik ben erg blij met de grote verscheidenheid aan smaken, met de snelheid waarmee de bestelling binnenkomt en vooral met de prijs van de producten.

Marta

Goed gepresenteerd en met een aangename smaak is het het ideale voedingssupplement voor zowel ouderen als sporters.

Market Development Monika Blasco Racero

Uitstekend geschikt om te herstellen van een delicate postoperatieve ingreep. Gemakkelijk in te nemen en voedingssupplement.

Carlos

Ik was op een paar maanden tijd heel veel afgevallen. Ik neem het dagelijks na mijn middageten als extra. Ik ben op 1 maand 1,5kg bijgekomen. Ik blijf dit nog even volhouden. Ook heel voordelig dat je er eentje bijkrijgt.

Heidi

Inderdaad .Dit drankje helpt mij om terug op krachten te komen Is daarbij lekker van smaak OOk 's nachts heb ik een flesje op het nachtkastje en... als ik er even uit geweest ben ....(.toilet)....doe ik enkele slokjes en val daarna terug in' t slaap middeltje om beter door te slapen

Godelieve
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek