02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Frontline Protect Hond S 5-10kg Pipet 3 stuks

Pipet 3 stuks
24,96
Op voorraad
24,96
Doodt vlooien en voorkomt besmetting van de omgeving, doodt en weert tekenen vliegende insecten en beschermt de hond tegen vector overdraagbare aandoeningen. Deze handige pipetten voor uitwendig gebruik beschermt uw hond 4 weken tegen vlooien.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FRONTLINE® Protect voor honden is een eenvoudig aan te brengen spot-on die je hond beschermt tegen vlooien, teken, zandvliegen, stalvliegen, muggen en vector overdraagbare aandoeningen (waaronder Leishmaniose). Ook je huis blijft dankzij dit product vrij van vlooien: de vlooien worden gedood nog voor ze de tijd hebben eieren te leggen. 
FRONTLINE  Protect® voor honden doodt vlooien en teken binnen de 6 uur en is daarmee de snelst werkende spot-on op de markt. FRONTLINE Protect® doodt en weert ook vliegende insecten.* FRONTLINE  Protect® voor honden beschermt uw hond 4 weken tegen vlooien, teken en muggen, 3 weken tegen zandvliegen en 5 weken tegen stalvliegen. Voor honden van 2kg tot 5kg. Niet gebruiken op katten en konijnen.

•Vlooien en teken sterven binnen 6 uur
•Doodt en weert teken & vliegende insecten (muggen, zandvliegen, stalvliegen)
•Aangetoonde anti-voedende werking vanaf 5 minuten voor vlooien.
•Voorkomt een vlooienplaag in uw huis. De vlooien worden gedood nog voor ze de tijd hebben eieren te leggen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vlooien, teken en vliegende insecten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De inhoud van de pipet volledig gebruiken. Direct op de huid aanbrengen, hiervoor de haren spreiden zodat de huid zichtbaar wordt. Bij voorkeur op twee plaatsen aanbrengen: in de nek en tussen de schouders. Op die manier wordt bij de hond na een éénmalige dosis een beschermingsduur van ongeveer 1 maand tegen nieuwe vlooienbesmettingen gewaarborgd. 

Om de 4 weken herhalen voor een optimale bescherming.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 1ml: 67,6mg fipronil, 504,8mg permethrine, 1,125mg butylhydroxytolueen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor katten en konijnen, puppy's jonger dan 8 weken en/of minder dan 2kg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Frontline
Aflevervorm Pipet
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Vlooien, teken

Frontline Protect Hond S 5-10kg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Frontline Protect Hond S 5-10kg

Frontline Protect bevat fipronil en permethrine en Frontline ComboLine bevat fipronil en S-methopreen: - Frontline Protect: de combinatie van de twee moleculen biedt een dubbele acaricide en insecticide werking en maakt het dus mogelijk om binnen 6 uur, vanaf 2 dagen na behandeling, vlooien en teken. te doden, vliegende insecten te doden en teken en vliegende insecten gedurende 1 maand af te weren. - Frontline ComboLine: De combinatie van deze twee moleculen doodt vlooien binnen 24 uur, doodt teken en bijtende luizen binnen 48 uur en remt het leggen van vlooieneieren en hun ontwikkeling tot larven en poppen. Het kan worden toegediend tijdens de dracht en de lactatie van het dier.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek