Fultium D3 800IU Capsules 90 stuks

3 reviews
12,92 15,95
Op voorraad
12,92
-19% **
prijs apotheek: 15,95* Je bespaart: -3,03
Voedingssupplement op basis van vitamine D3 in olie, in de vorm van capsules. Draagt bij tot een optimaal vitamine D gehalte bij volwassenen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Aangewezen bij een verhoogde behoefte aan vitamine D3, tijdens periodes met minder zonneschijn (herfst en winter), voor het behoud van een normale immuniteit en in periodes van zwangerschap en borstvoeding.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, sterke botten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bevat 800 I.E. (20 microgram) vitamine D3 in een oliebasis in een kleine zachte capsule.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fultium
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw, Zwangere
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Fultium D3 800IU

Moeilijk om Fultium online te vinden in Duitsland. Mijn Britse dokter schreef me deze voor. Omdat ik van huis weg was, had ik niets meer. Gekocht in België met een kleine vertraging bij aankomst. Kon niet blijer zijn om ze te ontvangen. 80% van de Covid-19 sterfgevallen blijken een Vitamine D tekort te hebben. Vitamine D helpt ook de zenuwen te beschermen tegen degeneratie. Het is niet 100% effectief, maar het helpt. 800iu is een redelijke dagelijkse dosis.

Andrew Simpson

Geweldig product en service

parames thavasu

Voor het product heb ik nog geen antwoord omdat ik nog maar pas gestart ben. Maar wat de bestelling en de levering betreft kan het echt niet beter. Je plaatst Je bestelling onmiddellijk krijg je bevestiging van je bestelling. De levering is al op dag 2 op de bestemming. Heb al nare ervaringen gehad met andere firma's en dat is echt niet om naar huis te schrijven. Bij viata toch al verschillende aankopen gedaan en ik weet wel te zeggen dat viata mijn online winkel is en blijft. Voor viata een dikke vette 10/10.een heel positieve en tevreden klant. Chantal keppens uit lede

Keppens chantal
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek