02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Fytobell Escholcin Druppels 100ml

1 reviews
Druppels 100ml
16,98
Op voorraad
16,98
Plantencomplex op basis van valeriaan, passiflora en goudpapaver, in de vorm van druppels. Ter ondersteuning van een goede nachtrust.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor een goede, gezonde nachtrust waardoor je je beter uitgeslapen voelt. Is ook geschikt voor kinderen, kan langdurig worden gebruikt, is een effectieve natuurlijke samenstelling, bevat weinig alcohol voor de oplosbaarheid en houdbaarheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2x daags 20-30 druppels in wat water innemen (de eerste maal een uur voor het slapen gaan en de tweede maal enkele minuten voor het slapen gaan). Kinderen: onder de 12 jaar mag de dosis gehalveerd worden. Onder de 6 jaar is 2x 5 à 10 druppels voldoende .Soms is het effect pas na enkele dagen merkbaar. Het is dus goed het middel een week toe te passen om het slaappatroon te beïnvloeden. Om snel effect te verkrijgen kan het nuttig zijn de druppels in een beetje warm water in te nemen. Het middel kan langdurig worden gebruikt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eschscholtzia californica (slaapmutsje) extract 44,9% - Valeriana officinalis (valeriaan) extract 30% - Passiflora incarnata (passiebloem) extract 25% - pyridoxal-5-fosfaat (vitamine B6) 0,1 mg - alc.15% vol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fytobell
Aflevervorm Druppels
Type product Fytotherapie
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
Keyword Goede nachtrust, Natuurlijk

Meest gestelde vragen

over Fytobell Escholcin

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Fytobell Escholcin

Ik heb al meerdere producten geprobeerd maar met de Escholcin druppels heb ik een prima ontspannen nachtrust. Ik ben er erg tevreden mee!!

Deborah
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek